Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

WISHPro Plus, tehnologie revolutionara pentru tratamente faciale21 Octombrie 2019

Wish Pro Plus este un aparat revolutionar ce ofera tratamente faciale de cea mai inalta calitate, destinate tuturor problemelor pielii. Lansat in exclusivitate de BeautyOne, WishPro Plus aduce solutii non-invazive, cu rezultate garantate, intr-un timp foarte scurt.

Wish Pro

Tratamentele WishPro folosesc diferite tipuri de capsule cu seruri, ce ofera o piele mai intinerita, neteda, fara acnee sau rozacee, cu aspect ferm si luminos. O aparatura fara egal in industria tratamentelor faciale, Wish Pro Plus se adreseaza tuturor tipurilor de ten, pentru a satisface cele mai dificile nevoi si dorinte.

WishPro

Vedetele din Romania deja au incercat cea mai moderna tehnologie in materie de tratamente faciale cu aparatul revolutionar Wish Pro Plus by Synoia. Roxana Ciuhulescu, Catinca Roman, Oana Zamfir, Maria Pașca si Emily Burghelea s-au bucurat de acest tratament inovativ cu efect de lunga durata.

Pentru Roxana Ciuhulescu, tratamentul cu WishPro a fost un adevarat moment de rasfat, care a relaxat-o total. „Am incercat acest tratament revolutionar, pe care-l recomand tuturor femeilor și nu numai. Sa avem grija de tenul nostru!”, sunt cuvintele pline de lauda ale Roxanei.

Cu WishPro Plus, totul este atat de simplu! Pentru mai multe detalii, acceseaza acest link si contacteaza-ne pentru cel mai BUN pret!

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti