Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

SPRIJIN PENTRU SALONUL TAU!27 Iulie 2020

NOUA SITUATIE GLOBALA TE-A LUAT PRIN SURPRINDERE IAR SALONUL TAU ESTE UNA DINTRE VICTIMELE COVID-19?


Iti prezentam o noua oportunitate prin care poti accesa forma de finantare NERAMBURSABILA potrivita firmei tale.

In acest moment, se afla in dezbatere publica o noua serie de fonduri europene nerambursabile sub forma de granturi acordate pentru PFA si companii:

 • Firmele mici fara angajati si PFA vor putea obtine 2.000 de euro sub forma de suma forfetara cu care vor putea achita diverse cheltuieli sau datorii.
   
  •       Pentru capital de lucru se vor putea accesa fonduri de la 2.000 pana la 150.000 euro, daca activitatea firmei a fost afectata de pandemia Covid-19 conform prevederilor proiectului si a unor criterii prestabilite, cu o contributie proprie de minimum 15% .
   
  •       Cele mai mari fonduri nerambursabile vor fi acordate pentru investitii, categorie pentru care se vor putea obtine de la 50.000 euro pana la 200.000 de euro, cu o contributie proprie de minimum 15% in tara si 30% in Bucuresti.

  IMM-urile vor putea face cheltuieli pentru: extinderea capacitatilor, realizarea de unitati noi, reabilitarea/ modernizarea unitatilor de productie sau de prestari servicii. Vor putea fi cumparate si terenuri, in limita a 10% din valoarea proiectului.
   
  Poti afla toate conditiile pe care compania ta trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de finantare in proiectul de OUG si anexele de la 1 la 4 accesand linkul de mai jos: http://www.economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica
   
  Daca esti partener BEAUTY ONE sau daca detii un business in industriile: Estetico – Medicala, Wellness, Beauty & SPA,  Hoteliera si SPA Hotelier, BEAUTY ONE iti ofera consultanta specializata in accesarea acestor tipuri de fonduri nerambursabile, pentru ca sansele tale de obtinere a finantarii sa creasca. Noi ne ocupam de intreg procesul pentru proiectul tau: realizarea dosarului, scrierea proiectului, implementare si suport dupa obtinerea fondurilor nerambursabile.

  BEAUTY ONE iti pune la dispozitie si echipa de consultanti pentru dezvoltarea continua a afacerii tale care sa te ajute sa iti conturezi dotarea necesara, produsele, consumabilele, mobilierul, echipamentele estetico-medicale de ultima generatie si service pentru acestea, solutii de dezinfectare si igienizare profesionala, training-uri de specializare, cursuri, masterclass-uri si seminarii.

Un alt mare avantaj al colaborarii cu noi il reprezinta includerea în programul, “ESTHETIC EXPERT”, un program de perfecționare continuă în industria beauty din România lansat in 2017, adresat exclusiv partenerilor Beauty One. Programul a fost gandit pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dezvolte constant business-ul printr-o serie de seminarii si training-uri de specializare in domeniul esteticii profesionale, a tehnicilor de consultanta si vanzari pentru fidelizarea clientilor si maximizarea profitului. Programa cursurilor cuprinde atat module de teorie avansata sustinute de experti esteticieni, training-uri de vanzari pentru servicii si produse, precum si workshop-uri in cadrul carora participantii vor avea sansa sa puna in practica teoria invatata si sa incerce proceduri noi si echipamente de ultima generatie.

Specialistii Beauty One iti ofera training-uri de specialitate complete pentru aparatură pentru ca tu sa fii în pas cu cele mai bune tehnologii din domeniul aparaturii estetico-medicale. De asemenea, suntem distribuitorii unora dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetică, cosmetică medicală si aparatura estetico-medicala astfel ca va putem facilita accesul la produse de calitate si eficiente.

Si nu in ultimul rand, Beauty One ofera asistență în realizarea materialelor promoționale (uniforme branduite, prosoape, bentițe, display-uri, roll-up-uri).

Poti beneficia de toate acestea cu BEAUTY ONE!
Contacteaza-ti ACUM reprezentantul de vanzari

Informatii: 0735 217 040

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti