Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Informare privind COVID-201917 Martie 2020

Dragi clienti,

Trecem prin perioade grele, care ne obliga sa ne regandim modul in care activam in comunitate si cum gestionam viata sociala. Este foarte important sa ne pastram calmul, sa fim optimisti, sa respectam regulile si sa comunicam cat mai mult intre noi.

De peste 14 ani, cladim impreuna lumea frumosului si ne dorim sa pastram o activitate cat de cat normala, dar restransa. De aceea, ne dorim sa iti transmitem de masuri de protectie am luat pentru echipa si clientii nostri.

EVENIMENTE: Momentan, toate demonstratiile, seminariile si evenimentele cel putin pana in luna mai au fost amanate. La cerere, se pot face demonstratii video oferite de echipa noastra de traineri.

LIVRARI: Colegii responsabili de distribuirea comenzilor sunt echipati cu toate mijloacele de protectie (masti, manusi, dezinfectant), cunosc si respecta regulile de igiena.

DEPOZITARE: Toate suporturile pentru produse si produsele sunt curatate cu dezinfectant.

ECHIPA: O parte din echipa noastra interna lucreaza de acasa.

AGENTII: Agentii nostri nu vor mai fi prezenti pe teren, dar sunt alaturi de voi in continuare si preiau comenzi, oferind suport online si telefonic.

Stim ca in comunitatea noastra sunt oameni puternici si optimisti, iar noi in continuare iti LIVRAM si iti aducem produsele tale preferate, DIRECT ACASA.

Stim ca pentru multi dintre noi, izolarea este un lucru dificil si de aceea vom fi alaturi de tine, in fiecare zi, cu accentul pe online (Facebook si Instagram), unde in continuare puteti plasa comenzi: www.beautyoneshop.ro sau www.paese.ro. Puteti beneficia de tratamente ca la salon chiar in confortul locuintei voastre, cu produse profesionale.

Vom crea continut atractiv, asa incat sa putem comunica direct si usor. Iti vom oferi cu drag informatii, materiale gratuite despre produse, tehnici si povesti de la oamenii din comunitate.

Te asteptam in online si vom fructifica aceasta perioada pentru a ne apropia de comunitatea noastra mai mult ca niciodata ! ❤

  

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti