Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

ClassicPLUS Course28 Octombrie 2019

Catalin Lungu, omul care a adus tehnica Vidal Sassoon in Romania, impreuna cu Beauty One da startul Cursului ClassicPLUS Course - un program educational disponibil tuturor profesionistilor care doresc sa isi imbogateasca tehnicile!

Aceasta colaborare aduce un plus de valoare pentru noi toti si va invita sa faceti parte la acest seminar dedicat artei in hairstyling!

Classic Plus este un curs special conceput pentru a readuce in atentia studentilor principiile de baza ale tunsului si ale diferitelor abordari metodice asupra parului, cu accent pe felul in care se stabilesc si se creeaza formele de baza. Seminarul garanteaza studentilor o pregatire intensiva si personalizata.

Ce vei invata?
1. geometria si balanta (alegerea corecta a tehnicii si formei potrivite oricarui chip)
2. felul in care formele create influenteaza miscarea naturala a parului
3. 3 tehnici de tuns: linie, graduare si trepte asupra formelor de baza: rotund, triunghi si patrat
4. proceduri de miscare si de pozitionare in jurul capului pentru realizarea formelor clasice.
5. S.O.C. – Scissors over comb

Demonstratii practice detaliate desfasurate pe durata a 3 zile, timp in care studentii iau parte la sesiuni teoretice, demonstrative si practice. Minimum de experienta necesar pentru a participa la acest curs este de 1 an.

Cursurile se vor desfasutra la sediul Academiei Catalin Lungu din Bacau iar fiecare participant trebuie sa aiba la indemana beauty case-ul personal care sa contina: foarfece, piepteni, perii, placa, uscator par, difuzor, clipsuri, pompita apa, masina de contur. In cadrul cursurilor se asigura modele pentru practica sau cap de manechin si produse pentru modele.
Cazarea pentru participanti este inclusa incepand cu seara dinaintea primei zile de curs. Camerele sunt pentru 2 persoane astfel ca fiecar cursant va fi informat de faptul ca va imparti camera cu alt coleg/a de grupa.
“Scopul si datoria mea este sa contribui la dezvoltarea acestei minunate industrii si sa sprijin urm─âtoarele generatii de coafori!”

Beauty One & Catalin Lungu ­čśŐ

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti