Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Campania de promovare Alegeness - dovada creșterii sănătoase a companiei06 Iunie 2019

 

ALGENESS dezvaluie punctele forte ale campaniei sale de marketing, intentionând sa isi extinda pozitia pe piata fillerelor injectabile. 

ALGENESS isi demonstreaza cu mandrie angajamentul de a continua expansiunea, dezvaluind cea mai recenta campanie de promovare orientata către mass-media digitala - o miscare inteligenta pentru o companie care este puternic angajata in dezvoltarea si comercializarea de produse  inovatoare si tratamente in industria de fillere injectabile.

Este cunoscut faptul ca, in prezent, promovarea prin canalele digitale este esentială pentru cresterea companiilor si extinderea grupurilor-tintă.  Pentru ALGENESS, companie nou creata, dar care se mandreste deja cu produse de umplere subdermice de ultima generatie,  campaniile pe social-media sunt un pas important, alaturi de un angajament suprem pentru cercetare si dezvoltare.

Fillerele ALGENESS reușesc sa se remarce in multime, deoarece nu se bazeaza pe Acidul Hialuronic (HA), la fel ca multe alte fillere, ci mai degraba pe un complex 100% biodegradabil și biocompatibil. Placutele sunt realizate din gel de agaroza purificat, derivat dintr-un proces sofisticat de fabricatie, intarind specificitatea si unicitatea acestora pe piata actuală de fillere.

În zilele noastre, promovarea prin rețelele sociale este imperios necesară.  Milioane de oameni utilizeaza in mod obișnuit social media pentru a-si expune propriile povesti, ganduri, intamplari. Multiple companii, cum ar fi ALGENESS, ii întalnesc pe acestia pe astfel de platforme, pentru a le introduce si prezenta propriile produse, ori strategiile generale. Social-media a crescut semnificativ in ultimul deceniu si a devenit locul perfect unde utilizatorii isi pot posta selfie-uri si isi expun viata prin fotografii cu ei insisi, ori cu mediul inconjurator. 

Majoritatea persoanelor care isi fac si posteaza selfie-uri sunt foarte atente la aspectul lor si la caracteristicile fizice generale, astfel ca social media devine canalul adecvat prin care companiile dermo-cosmetice sau de medicina estetică isi pot comunica ofertele si atinge publicul-tinta. Importanta aspectului fizic in mediul online este unul dintre motivele pentru care ALGENESS doreste sa fie recunoscut drept un partener indispensabil in eforturile oamenilor de a se face mai placuti, din punct de vedere estetic. Compania doreste să-i ajute, sugerand utilizarea produselor si tratamentelor ALGENESS, care sunt disponibile numai  cabinete certificate. 

ALGENESS doreste să ofere pacientilor incredere in sine si in frumusetea lor naturala. Produsele companiei sunt ideale pentru cei care isi doresc sa arate tineri si sanatosi, cu ajutorul fillereleor injectabile pe care ALGENESS le comercializeaza la nivel global.

Intr-o epocă in care se pune un accent puternic pe frumusetea fizica si pe conservarea tineretii, ALGENESS, cu intreaga sa gama de fillere naturale si 100% biodegradabile, se potriveste perfect. 

Datorita ALGENESS, oamenii sunt mai increzători atunci cand isi manifesta frumusetea naturala si, prin urmare, sunt mult mai increzători atunci cand isi fac selfie-uri si posteaza fotografiile pe canalele de social-media.

Fragmentul „Be Yourself„” devine, prin urmare, „Be Yourselfie"!

 

 

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti