Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One lanseaza campania “3 ani Garantie fara Compromisuri”07 Aprilie 2015

Cum alegi cel mai bun echipament estetic?

Fie ca detii un centru de infrumusetare, fie ca esti inca novice in domeniu, dar iti doresti sa cladesti un business in industria de beauty, stii cu siguranta ca secretul unei afaceri de succes este o strategie de investitii profitabile bine pusa la punct. Cum realizezi insa acest lucru? Cum faci cea mai buna alegere atat pentru afacerea ta, cat si pentru clientii tai? Este pretul singurul criteriu?

Pe o piata inundata de mesaje publicitare, e din ce in ce mai dificil sa faci o alegere rentabila. Iar atunci cand vorbim de echipamente estetice profesionale, parca e si mai greu - tehnologii complicate, preturi piperate, costuri mari de intretinere si rezultate ce nu sunt mereu pe masura asteptarilor.

Uita de batai de cap si concentreaza-te asupra afacerii!

Alege cea mai buna solutie fara niciun compromis: aparatura profesionala de ultima generatie la un pret foarte avantajos fara a face insa rabat de la calitate!

TERMOSALUD, o companie spaniola cu o experienta de peste 35 de ani in estetica profesionala, un adevarat pionier in industria de wellness, sanatate si frumusete lanseaza o oferta fara concurenta:

3 ani garantie cu Aparat la Schimb!

Exclusiv prin intermediul Beauty One beneficiezi de 3 ani de de garantie extinsa la echipamentele Termosalud aflate in promotie cu aparat la schimb pe care il primesti in situatia in care aparatul achizitionat a devenit indisponibil din orice cauza*.

Cum recunosti calitatea Termosalud?

  • 35 de ani de performanta in estetica profesionala
  • Cel mai avantajos aparat, cel mai bun raport calitate-pret
  • Eleganta, performanta si usurinta in utilizare
  • Amortizare rapida a investiţiei
  • Cele mai durabile aparate (daca este utilizat corespunzator, durata de viaţa a unui aparat este de minim 10 ani)**
  • Preturi incepand de la 1800 Euro + TVA

Tehnologiile de ultima generatie de care poti beneficia:

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia de oferta Termosalud!

* Se ofera aparat la schimb pe perioada reparatiei echipamentului achizitionat (aparat cu functii similare). Aparatul la schimb poate fi oferit in anumiti termeni si conditii.

 **In conditiile in care este respectat planul de intretinere si service

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti