Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One Esthetic Expert revine cu nivelul 1 si tratamente corporale inovatoare!07 Iunie 2019

 

Beauty One Esthetic Expert revine cu nivelul 1 si cu Tratamente Corporale Inovatoare - nivelul 1.

De ce sa participi la Beauty One Esthetic Expert?

Beauty One Esthetic Expert iti ofera sansa de a te dezvolta profesional, de a invata de la traineri de exceptie si de a lucra cu cea mai noua si inovatoare aparatura profesionala de cosmetica. Mai mult, la final vei primi o diploma de participare care certifica informatiile dobandite. De asemenea, vei fi inscrisa ca si specialist recomandat Beauty One (atat pe site-urile noastre cat si in comunicarile brandurilor noastre). Sa nu uitam ca vei beneficia si de cazare pentru 1-2 nopti in cadrul hotelului Ibis - Palatul Parlamentului (Str. Izvor, Nr. 82-84, Bucuresti) in camera dubla sau tripla (pentru camera single este necesara achitarea unei taxe suplimentare ce se va percepe beneficiarului).

Participarea la oricare dintre aceste module iti ofera accesul in #BeautyExpertGala! ❤️ Eveniment ce va avea loc intre 11-13 Septembrie 2019 pentru cursantele si absolventele Beauty One Esthetic Expert care au oportunitatea de a participa la un program educational si inovator in cadrul caruia vor face cunostinta cu ultimele noutati in materie de frumusete, inovatii din domeniul beaauty si trenduri. Vom avea alaturi de noi traineri importanti de cu care vei impartasi experiente!

PE LANGA CURSURI, ITI PROMITEM CA TE VEI DISTRA SI RELAXA PE
MASURA!


Gala Beauty One Esthetic Expert va avea loc in Predeal, la Eden Grand Resort,
locatie ce ofera confort si eleganta la cele mai inalte standarde europene!
Mai mult, beneficiezi de cazare in regim ALL INCLUSIVE (mic dejun, pranz, cina), cina festiva si cadouri si surprize oferite de Beauty One.

Pentru program si mai multe detalii click aici.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti