Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Wishpro Plus - Oana Zamfir testeaza tehnologia revolutionara a acestuia11 Octombrie 2019

WishPro detine doua patente internationale – pentru tehnologia de infuzie magnetica si pentru capsulele de unica folosinta cu ingrediente active. Campul magnetic faciliteaza difuzia substantelor din capsule, iar cand este cazul se adauga microcurenti superficiali, lumina rosie antirid sau albastra anti-acneica.

WishPro incorporeaza patru tehnologii diferite, destinate unor patru tipuri de tratamente: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling.

Tratamentul de rejuvenare faciala Rejuveration

Capatul de reintinerire faciala WishPro utilizeaza lumina rosie, cu lungimea de unda de 660nm (fototerapie), cu scopul de a  revitaliza si stimula rejuvenarea facial, intareste sistemul de imunizare celulara, faciliteaza penetrarea profunda a principiilor active si creste productia de colagen si elastina, stimuleaza circulatia sangvina si  reduce liniile, ridurile fine si porii dilatati.

Tratamentul de anti-aging Micro-Current

Capatul pentru Anti-Aging  utilizeaza microcurenti cu intensitatea de 500μA, pentru a tonifia si fortifia pielea instant!Produce un camp concentrat de energie si determina muschii faciali sa se contracte si sa se relaxeze, reduce liniile fine si ridurile,  imbunatateste fluxul sangvin, elasticitatea si tonusul pielii;

Tratamentul acneic  Blue Ray

Capatul Blue Ray utilizeaza lumina albastra, cu lungimea de unda de 420nm, pentru a trata acneea, tenul gras si problematic.  Calmeaza pielea sensibila si iritata, trateaza problemele tenului gras si problematic,  stimuleaza oxigenarea tesuturilor si reface bariera microbiana si trateaza eficient acneea.

Tratamentul Magnetic Plus pentru peeling

Capatul pentru peeling pe baza de puls magnetic utilizeaza o metoda cu dubla actiune pentru stimularea circulatiei sangvine, ce furnizeaza mai multi nutrienti celulelor pielii si amelioreaza drenajul limfatici, imbunatateste circulatia sangvina, Stimuleaza regenerarea celulara, masajul delicat ajuta la decongestionarea tesuturilor si indeparteaza celulele moarte.

Capsulele Synoia

Fiecarei tehnologii, descrise mai sus, ii corespunde o capsula de tratament, bogata in ingrediente cosmetice active si nutrienti esentiali pielii, pentru a maximiza rezultatele tratamentelor.

 Fiecare capsula este de unica folosinta si este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime!

-13 tipuri de capsule

-4 linii de produse

 -Ofera posibilitatea de combinare a capsulelor si a capetelor de tratament

-Capsule inchise etans si igienice

 -Penetrare eficienta a principiilor active.

-Are 4 linii de capsule pentru tratament:

Natural Line: linia hraneste si trateaza pielea uscata, sensibila si iritata dar si pielea tanara.

APC Line: linia este creata pentru pielea sensibila controland procesul de imbatranire al acesteia.

 APL Line: linia reactiveaza, rejuveneaza pielea obosita, devitalizata datorata expunerii la poluare, stres si efectele dure ale climei.

 Infusion Line: aceasta linie combate si estompeaza semnele si procesul de imbatranire al pielii.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti