Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Lavinia Molnar

E-mail: office@estheticline.ro

Salon: Esthetic Lux Center, Cluj

Inca din 2008, de cand am deschis centrul ne preocupa grija pentru frumusete, sanatate si armonie care este de altfel si motto-ul centrului nostru Estetic Lux Center. Pentru a putea furniza clientiilor nostri servicii de inalta calitate, am stiut inca de la inceputul activitatii noastre ca pentru acest lucru este nevoie perfectionare continua.

Ca parte a pregatirii noastre continue, pana in present, 5 specialisti din echipa Esthetic Lux Center au absolvit cursul Beauty Expert. In centrul nostru oferim o gama foarte variata de servicii fiind specializati in conceperea de tratamente personalizate pe diferite domenii precum: slabire intensiva, celulita, facial, relaxare, epilare definitiva, manichiura si pedichiura. Lucram numai cu branduri de renume international (Bruno Vassari, Pevonia, institute BCN, etc.) precum si cu aparatura de ultima generatie.

O mare parte din clientii nostri sunt clienti fideli care ne viziteaza centrul deja de ani de zile. Acest lucru vine ca o incununare a eforturilor noastre de-a lungul anilor si in acelasi timp ne responsabilizeaza si ne motiveaza.

Esteticieni Recomandati

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti