Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Ziua label.m in salonul tau!13 Septembrie 2011

Intrucat parul este la fel de important precum tenul, label.m te ajuta sa ii oferi ingrijirea profesionala de care are nevoie. Prin urmare, label.m a inceput un program in care, cu ajutorul saloanelor partenere organizeaza evenimente in principalele orase din tara pentru a explica modul corect de ingrijire pentru fiecare tip de par in parte.

De asemenea, echipa label.m isi propune sa educe publicul cu privire la avantajele utilizarii produselor profesionale, care, prin formula concentrata si ingredientele atent selectionate, ofera parului ingrijirea de care are nevoie.

Prin colaborarea cu saloane de prestigiu din principalele orase din tara, clientii acestora au putut beneficia de demonstratii si au primit sfaturi cu privire la produsele adecvate tipului lor de par.

Mai mult decat atat, persoanele participante au primit cadou produse label.m si servicii de coafor, pe langa sfaturi utile de la specialistii label.m  despre cum sa isi ingrijeasca corect podoaba capilara.

 Pe langa functia de promovare a brandului, evenimentele au avut si un rol educativ si au crescut interesul persoanelor fizice pentru produsele de hair styling profesionale. Acest fapt a fost de mare ajutor pentru saloanele partenere, intrucat au crescut functia lor de a comercializa aceste produse si au favorizat fidelizarea clientilor.

Dupa Timisoara, Cluj, Sibiu si Bucuresti, evenimentul “Ziua label.m” va fi gazduit si in alte orase importante din tara pentru a promova ingrijirea profesionala a parului.

In fotografii puteti vedea imagini de la evenimentul “Ziua label.m” organizat in salonul Catwalk din Cluj, la care au luat parte doamnele din asociatia AFA (Asociatia Femeilor de Afaceri), care s-au indragostit de produsele label.m.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;