Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Terapii Revolutionare 2010 Bucuresti02 Iunie 2010

Beauty One isi consolideaza pozitia de lider pe piata de beauty si aduce in premiera in Romania ultimele noutati din domeniul esteticii profesionale, dar si cele mai rentabile si in voga aparate profesionale. Seminarul care a avut loc la Hotel Minerva din Bucuresti a reunit reprezentanti de seama din domeniul cosmeticii profesionale fiind foarte apreciat datorita noutatilor prezentate insotite de demonstratii si promotii foarte avantajoase.

Primul aparat, Skin Life al prestigioasei firme spaniole Termosalud, este un aparat inovator pentru realizarea tratamentelor de microdermoabraziune cu rezultate extraordinare vizibile de la prima sedinta.

Beauty One a adus in premiera ultima inovatie de la cunoscutul brand de cosmetice profesionale Bruno Vassari: Tratamentul Facial Revolutionar « Volcanic Thermal Mask ». Este un tratament revitalizant care asigura energie, fermitate, reda nuanta naturala a tenului, avand totodata si un efect de lifting. Noutatea absoluta a tratamentului este masca gipsata cu efect de autoincalzire care are la baza solul vulcanic bogat in minerale si oligoelemente.

Tot in cadrul seminarului a fost lansat si cel mai rentabil aparat de cavitatie, CavitaR Basic, cu un pret promotional de numai 6900 Euro+TVA. CavitaR Basic are la baza un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate, rezultatele fiind vizibile de la primul tratament.

Fiind un seminar bogat in lansari, echipa Beauty One a prezentat si RF System de la Termosalud, un aparat de radiofrecventa bipolara  cu care se realizeaza tratamente faciale si corporale cu rezultate vizibile de la prima sedinta. Radiofrecventa este una dintre inovatiile terapeutice cele mai importante care s-au desfasurat in utimii ani. Este prima tehnica non-invaziva care contracta si relaxeaza in intregime pielea, obtinand rezultate excelente, readucand expresia, luminozitatea si tineretea pe chip.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;