Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Terapii Revolutionare 2010 Bacau02 Iunie 2010

 

Beauty One continua seria de evenimente cu seminarul sustinut la Bacau pe 24 mai 2010, in care a prezentat ultimele noutati din domeniul esteticii profesionale, dar si cele mai rentabile si in voga aparate profesionale.

Pe langa tratamentele de la Bruno Vassari deja celebre pentru rezultatele uimitoare obtinute de la prima sedinta, echipa Beauty One a adus pentru publicul din Bacau doua inovatii extraordinare pe piata de beauty : tratament facial « Volcanic Thermal Mask » si CavitaR Basic, cel mai profitabil tratament de cavitatie din Uniunea Europeana.

Seminarul a inceput cu prezentarea tratamentului facial revolutionar anti-age pentru ten matur, Cell Active, primul tratament pe baza de celule steam din plante.

Surpriza si noutatea absoluta a acestui seminar a fost tratamentul revolutionar « Volcanic Thermal Mask », o inovatie de la cunoscutul brand de cosmetice profesionale Bruno Vassari. Este un tratament revitalizant care asigura energie, fermitate, reda nuanta naturala a tenului, avand totodata si un efect de lifting. Noutatea tratamentului este masca gipsata cu efect de autoincalzire care are la baza solul vulcanic bogat in minerale si oligoelemente.

Tot in cadrul seminarului a fost lansat si cel mai rentabil aparat de cavitatie, CavitaR Basic, cu un pret promotional de numai 6900 Euro+TVA. CavitaR Basic are la baza un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate, rezultatele fiind vizibile de la primul tratament.

De asemenea, cei prezenti au putut observa efectele tratamentului corporal anti-age si anticelulitic bazat pe vinoterapie, Vite Vitality de la Bruno Vassari.

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;