Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Terapii Estetice Revolutionare Bucuresti 201205 Aprilie 2012

 

Pe 2 aprilie 2012, Beauty One a oferit publicului din Bucuresti prezent la Double Tree by Hilton un seminar complex in care a prezentat ultimele noutati din domeniul estetic.

In prima parte a avut loc lansarea terapiei de la Bruno Vassari Oil Control Treatment. Fiind compus dintr-un kit de tratamente destinate tenului gras, acesta constituie o terapie cu efecte extraordinare pentru controlarea nivelului de sebum.

Tot in cadrul seminarului au fost lansate ultimele doua aparate de la Eximia, echipament care si-a castigat renumele si aprecierea specialistilor la nivel international, fiind singurul aparat din domeniul estetic care detine atestare medicala.

X-Stone este cea mai noua si mai inovatoare terapie, cu rezultate uimitoare in tratamente precum liftingul facial si in combaterea celulitei, echipament revolutionar ce incorporeaza 3 tehnologii de ultima generatie: Radioporatia (electroporatia si radiofrecventa monopolara, bipolara, cuadrifazica) si Cryoterapia: suportabilitate mai mare in timpul tratamentului, efect de lifting instant.

A fost lansat si X-Move by Eximia care contine patentul brevetat internationalUltraporatie ce combina simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile: ultrasunete cavitationale si electroporatie –“mezoterapia fara ac“.

Cei prezenti au fost impresionati de eficienta celor doua aparate, cu rezultate garantate si vizibile de la prima sedinta.

Dupa succesul din Bucuresti, va veni si randul altor orase din tara sa gazduiasca seminariile oferite de Beauty One, seminarii in care sunt aduse in fata publicului ultimele noutati si inovatii din domeniul esteticii profesionale.

 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;