Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Professional Make-up by Anca Radulescu Iasi & Cluj05 Octombrie 2015

Seria seminariilor Paese sustinute de make-up artist-ul formator, Anca Radulescu, a continuat si in luna septembrie in datele de 22 si 29 la Iasi, respectiv Cluj. Evenimentele s-au bucurat de un foarte mare succes si au reunit numerosi profesionisti, pasionati de arta machiajului si dornici sa invete noi tehnici si trucuri de machiaj.

Anca Radulescu si-a impartasit pasiunea sa pentru make-up cu toti cei prezenti, dezvaluindu-le toate secretele ei in doua demonstratii de machiaj: GLAMOUR EVENING MAKE-UP – un machiaj special, de seara, in culori vibrante si PURE BRIDE MAKE-UP - un machiaj delicat, in culori calde pentru femeia plina de gratie si candoare, de o delicatete seducatoare. Tehnicile de make-up efectuate de Anca Radulescu au fost realizate exclusiv cu produsele profesionale Paese pe care invitatii au avut sansa sa le testeze si sa le achizitioneze, bucurandu-se de oferte si promotii foarte avantajoase.

In cadrul evenimentelor, atat in Iasi cat si in Cluj, au fost prezentate si cele mai noi si inovatoare produse Paese de care invitatii s-au declarat foarte incantati si interesati.  La sfarsitul seminariilor a avut loc si o scurta decernare a diplomelor semnnate de Anca Radulescu si o sedinta foto.

Seria seminariilor in colaborare cu make-up artist-ul formator, Anca Radulescu, continua si in octombrie in Timisoara. Pentru mai multe informatii, contactati agentii Beauty One si urmariti paginile noastre de facebook Paese si Beauty One.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;