Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Prima editie a programului Beauty One Esthetic Expert - Level 1

Din dorinta de a-si tine mereu la curent clientii cu ultimele tehnologii in materie de frumusete, Beauty One a dat startul unui program- Beauty One Esthetic Expert - care ofera sansa profesionistilor esteticieni sa aprofundeze cele mai recente studii si tehnici din domeniu in cadrul workshop-urilor si seminariilor realizate la Beauty One Training Center.

Programul este special creat pentru clientii fideli Beauty One, acest aspect fiind prima conditie pentru inscriere, si este gandit pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dezvolte constant business-ul printr-o serie de seminarii si training-uri de specializare in domeniul esteticii profesionale si a tehnicilor de consultanta si vanzari pentru fidelizarea clientilor sai si maximizarea profitului.

Prima editie a proiectului a avut loc pe 5-6-7 februarie si a fost un real succes. Invitatul special, Dr. Manuela Ravescu, medic estetician, a sustinut un seminar pe tema "Metode si tratamente dermato-cosmetice pentru cresterea fermitatii tenului matur", oferind participantilor sansa sa afle cele mai recente studii si tendinte in terapiile anti-age.

In a doua zi, toti cei prezenti au avut sansa sa puna in practica teoria invatata in prima zi in cadrul workshop-ului sustinut de trainerii nostri, Roxana Feder si Claudia Augustin. Printre temele abordate s-au numarat: Tratarea problemelor tenului matur, Tratamente si terapii pentru remodelare corporala si slabire intensiva.

Programul Beauty One Esthetic Expert este creat cu scopul de a imbina utilul cu placutul, participantii avand sansa in a 3-a zi sa viziteze Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One si diferite obiective turistice din Bucuresti.

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Oportunitatea de a participa la workshop-uri si seminarii de specializare dinamice si interactive in cadrul carora trainerii vor discuta cu fiecare participant in parte.
  • Sansa de a dobandi tehnici de consultanta care iti vor fideliza clientela.
  • Reactualizarea informatiilor prin intermediul expertilor din domeniu care vor prezenta ultimele noutati tehnice si produse din domeniul infrumusetarii.
  • Business Networking – oportunitatea de a intalni colegi de breasla si de a discuta pe diferite teme de interes comun.
  • Practica cu cele mai recente echipamente estetico-medicale.
  • Diploma de participare
  • Promotii personalizate si reduceri in cadrul celor 2 zile de curs.

Pentru mai multe informatii despre curs si pentru inscrieri, sunati la numarul: 0726 244 453

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti