Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Pevonia Botanica, sponsor oficial la Spa Business Event 201108 Noiembrie 2011

Pevonia Botanica, liderul international al centrelor SPA,  va fi sponsorul oficial al celui mai mare eveniment dedicat pietei SPA din Romania, care va avea loc pe 7-8 decembrie 2011 la Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza investitorilor si operatorilor din piata de Spa&Beauty , a celor care activeaza in domeniul turistic (hoteluri, pensiuni, centre de agrement), dezvoltatorilor de proiecte imobiliare si mai ales specialistilor implicati in domeniul Spa&Beauty.

Organizatorii doresc sa prezinte evolutia domeniului pe plan international, dezvoltarea pe care a cunoscut-o in Romania, dar si oportunitatile existente in prezent pentru piata SPA si principalele conditii care asigura succesul unui astfel de centru.

Liderul recunoscut si aclamat in domeniul SPA-urilor, Pevonia a creat constant standarde de excelenta la nivelul pietei. Viziunea universala cu privire la o ingrijire corespunzatoare a pielii a transformat Pevonia in liderul global al spa-urilor. Regasit in prezent in peste 10 000 de centre de tratament și saloane, din peste 95 de tari la nivel mondial, portofoliul Pevonia se mandreste cu centre prestigioase din cele mai faimoase destinații, stațiuni balneare și spa-uri de pretutindeni.

Acest eveniment constituie prilejul perfect pentru un schimb de experienta si cunostinte, atat pentru profesionistii care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, cat si pentru investitori sau pentru furnizorii de echipamente, produse si servicii adresate centrelor SPA si Wellness.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa accesati www.spabusiness.ro
Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;