Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Peeling-uri chimice in dermatocosmetica18 Noiembrie 2018

Dr. Manuela Răvescu, medic specialist dermatologie, ne-a oferit o prezentare complexa a peelingurilor si aplicatia acestora in dermatocosmetica.

Am capatat intelegere cu privire la modul de actiune al peelingurilor, clasificarea si mecanismul de actiune al acestora. Participantii au descoperit cum pot recomanda si alege peelingul potrivit pentru tipul de ten si afectiunea pacientului, pe baza ph-ului pielii si concentratiei peeling-ului.

Setul de cunostinte a fost intregit de reactiile cutanate generate de actiunea peelingurilor, recomandari post-procedura si ingrijirea pielii pre si post operator cu produse specifice.

Medicalia este o noutate pe piata romaneasca, fiind un brand de cosmetice medicale adresate ingrijirii pielii pre si post operator, dar si tratarii diferitelor afectiuni.

Peelingurile chimice Medicalia se adreseaza in special medicilor in tratarea diverselor afectiuni ale pielii precum: riduri, imbatranire prematura, hiperpigmentatie, deshidratare excesiva, sebum, acnee, daune provocate de factorii nociv.

Acestea dispun de 2 formule extraordinare: microemulsii apa-ulei-apa si ulei-apa-ulei, ce favorizeaza absorbtia produselor in piele si au la baza tehnologia Biomimetica ce grabeste procesul de vindecare si recuperare.

Medicalia uneste cele mai naturale ingrediente botanice cu sistemele avansate de introducere a acestora direct in piele pentru rezultate uimitoare.

Partea demonstrativa a fost realizata de Claudia Augustin, trainer Beauty One, cu o experienta de peste 12 ani in cosmetica.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;