Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Noul site Pevonia Botanica Romania09 Aprilie 2012

 

Beauty One  pune la dispozitia clientilor si partenerilor noul site www.Pevonia.ro, un izvor de informatii pentru iubitorii de tratamente SPA si produse cosmetice profesionale.

Pevonia Botanica, brand-ul favorit al vedetelor de la Hollywood, prezent in cele mai luxoase si complexe SPA-uri din peste 100 de tari, este readus in Romania prin Beauty One.

Incepand cu luna aprilie 2012, exclusivistele produse beneficiaza si de un web site, intr-un format usor de folosit, actualizat cu ultimele noutati ale brandului. Acesta contine produsele si tratamentele Pevonia Botanica, este conceput pentru o navigare usoara, o informare completa si un grad ridicat de interactivitate, adresat atat persoanelor fizice cat si specialistilor din domeniu.

Dorind sa ofere o informare completa, accentul este pus pe produse, grupate in functie de game si tratamente, fiecare beneficiind de imagine si descriere detaliata.

Pevonia Botanica, liderul international al produselor SPA, garanteaza rezultate uimitoare prin oferirea unei linii complete de produse pentru ingrijirea pielii fara parabeni, create cu extracte organice și continand cele mai bune ingrediente naturale botanice și marine, valorizate de un sistem tehnologic avansat.

Clientii Pevonia vor putea afla ultimele noutati si lansari de produse in premiera daca se vor abona la newsletterul propriu.

De asemenea, site-ul dispune si de o galerie video care prezinta pas cu pas modul in care se realizeaza tratamentele, zona foarte utila tehnicienilor dar si clientilor.

Beauty One s-a impus pe piata din Romania prin calitatea produselor oferite, dar si prin onestitatea si seriozitate pe care le manifesta fata de clienti. Dorim ca acest site sa faciliteze relatia cu clientii nostri, carora sa le punem la dispozitie informatii muntios organizate si complete, pe care sa le poata accesa usor oricand.

Va invitam sa ne vizitati si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

 

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;