Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Max Lamparter in Romania - Art Director TONI&GUY si label.m a prezentat ultimele tendinte in tunsoare si coafura!18 Iulie 2018

Beauty One si label.m Romania au gazduit pentru 3 zile un invitat cunoscut la nivel international in universul hairstilistilor profesionisti – Max Lamparter, Art Director TONI&GUY si label.m!

Max Lamparter, hairstilist profesionist originar din Argentina, a debutat in universul TONI&GUY inca din 2001. Ascensiunea lui in companie a fost una foarte rapida, acesta devenind ambasador label.m Spania inca din 2006. Stilul sau unic si dinamic, precum si abilitatile lui desavarsite in materie de tunsoare si hairstyling, l-au propulsat si mai departe intr-o cariera de ambasador international ce s-a facut remarcat in cadrul prezentarilor de moda, cursurilor sau demonstratiilor din toata lumea.

Educator International in cadrul echipei internationale de training label.m, cursurile sustinute de Max reprezinta o oportunitate unica de invatare si creatie, lucru dovedit cu certitudine in cele 3 zile de invatare intensiva sustinute de el in cadrul vizitei in Romania.

In perioada 10-12 iulie, Max Lamparter a pregatit pentru hairstilistii romani un adevarat carusel de informatii si tehnici noi, inspirate direct de pe podiumul London Fashion Week.

Prima zi a fost dedicata unui masterclass deschis tuturor pasionatilor de hairstyling, care s-au inscris intr-un numar foarte mare pentru a invata de la expertul international cele mai noi tehnici in materie de tunsoare si coafura, inspirate de cea mai noua colectie semnata label.m – WE ARE TWO. Cu 4 demonstratii live de tunsoare pe diferite lungimi de par si tehnici de styling pentru a scoate orice coafura din anonimat, Max Lamparter a evidentiat importanta diferitelor tehnicii de sectionare a parului pentru a obtine o tunsoare si utilizarea produselor potrivite atat fiecarui tip de par, precum si stilului personal al fiecarui client.

Urmatoarele doua zile au fost reprezentate de seminarii restranse, dedicate exclusiv clientilor fideli label.m Romania. Acestia au aprofundat informatiile dobandite in ziua anterioara, s-au familiarizat cu ingredientele din produsele label.m si beneficiile acestora, dezvoltandu-si totodata aptitudinile de vorbitori in public.

Vizita lui Max Lamparter in Romania a provocat toti partipantii sa fie mai creativi si mai indrazneti, acestia aratandu-se foarte interesati de noile cunostinte dobandite si fiind nerabdatori sa le aplice in saloanele lor.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;