Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Masterclass - Tehnici Avansate pentru Mezoterapie14 Septembrie 2017

Din dorinta de a-si tine mereu la curent clientii cu ultimele proceduri in materie de frumusete, Beauty One da startul in aceasta toamna unor masterclass-uri care vor avea ca tema cele mai noi si avansate tehnici pentru mezoterapie. Evenimentele sunt dedicate specialistilor din domeniul esteticii profesionale si au ca scop informarea acestora despre cele mai moderne si revolutionare metode de aplicare a mezoterapiei prin utilizarea unor cocktail-uri specifice.

In cadrul evenimentelor va avea loc lansarea celui mai nou brand din portofoliul Beauty One - Institute BCN - ce ofera mixuri de ingrediente active si cocktailuri unice pentru tratamente estetice complexe:

  • reducerea ridurilor si a liniilor de expresie
  • estomparea cicatricilor si vergeturilor
  • fermitate si rejuvenare faciala
  • eliminarea grasimii localizate si a celulitei
  • atenuarea cuperozei si a hiperpigmentarii
  • stimularea cresterii capilare si prevenirea caderii parului

Toate aceste probleme pot fi tratate cu ajutorul ingredientelor active din fiolele Institute BCN. Utilizate impreuna cu dispozitive estetico-medicale pentru mezoterapie, ofera rezultate garantate si de lunga durata.

In cadrul masterclass-urilor, trainerii Beauty One vor prezenta 3 metode de aplicare a mezoterapiei:

  • Microneedling cu ajutorul dispozitivului revolutionar Messopen, ideal pentru terapiile faciale de rejuvenare, pentru eliminarea vergeturilor si pentru un tratament revolutionar de regenerare capilara si impotriva caderii parului.
  • Biorevitalizare cu oxigen hiperbaric - Oxygenera - un concept unic pentru tratamente faciale de lifting, hidratare si luminozitate.
  • Tehnologia HIFU - FaceLift PRO - pentru tratamente de lifting instant si regenerare celulara. Are la baza un sistem avansat bazat pe ultrasunete focusate de inalta tensiune ce actioneaza in profunzime si ofera rezultate imediate chiar si in tratarea ridurilor adanci.

Calendar Masterclass Mezoterapie

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;