Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Lansari Beauty One la COSMOBEAUTY 201112 Mai 2011

 

Nelipsita de la evenimentele importante din cosmetica profesionala, Beauty One a participat pe 6-8 mai 2011 la Cosmobeauty, o expozitie care a atras un numar impresionant de vizitatori inca de la prima editie.

Beauty One a pregatit vizitatorilor numeroase surprize, incepand cu standul deosebit si complet, demonstratiile oferite pe scena si cele doua lansari: CHI, cel mai iubit brand din America si exclusivistele produse SPA, Pevonia Botanica.

Demonstratiile de pe scena de la Sala Palatului au captivat audienta. Primul moment a constat in prezentarea celui mai nou si mai relaxant tratament de la Bruno Vassari, Senses, care contine un masaj exotic specific: Lomi Lomi.

In cea de-a doua zi de expozitii, echipa Beauty One a uimit printr-un show complex de hair styling. Tot atunci a avut loc si o demonstratie cu Eximia, Revolutia in slabirea profesionala.

Insa cele care au atras cel mai mult atentia au fost cele doua branduri noi din portofoliul Beauty One. Cu ocazia expozitiei a fost introdus pe piata profesionala de beauty din Romania CHI, cel mai iubit brand din America, cel care a brevetat primul sistem de colorare a parului fara amoniac. Apartinand grupului Farouk Systems, ale carui produse sunt folosite in peste 100 de tari din intreaga lume, noul brand a trezit interesul vizitatorilor, afland ca ele sunt utilizate de celebritatile de la Hollywood.

De asemenea, a avut loc relansarea Pevonia Botanica, lider international al produselor SPA, cu ingrediente 100% organice si fara parabeni. Fiind vorba de cele mai exclusiviste produse pentru SPA din lume, acestea au fost in atentia audientei, interesata sa le incerce si sa afle mai multe informatii de la trainerii Beauty One.

Echipa Beauty One le multumeste atat organizatorilor pentru profesionalism si implicare, dar si participantilor la expozitie si promite sa pregateasca noi surprize.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;