Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Lansare Algeness in Romania, un nou tip de fillerele injectabile naturale25 Aprilie 2018

Beauty One a adus in Romania o noua era a frumusetii in domeniul estetico-medical cu ajutorul fillerelor Algeness!

Evenimentul de lansare a avut loc luni, 23 aprilie 2018, la hotel Double Tree, unde peste 50 de medici din Romania au descoperit o inovatie a implanturilor injectabile, cu participarea deosebita a Dr. Omer Bushem, medic estetician oficial Algeness.

Dr. Omer Buhsem a sustinut o prezentare atat a brandului Algeness, cat si despre trendurile din medicina estetica, cauzele imbatranirii pielii si combaterea acestora. In a doua parte a evenimentului, medicii prezenti au putut observa in direct procedura de injectare si rezultatele imediate care se pot obtine cu fillerele Algeness.

Evenimentul a continuat a doua zi cu un workshop organizat special pentru medicii interesati sa preia in activitatea lor brandul Algeness. Acesta a fost imperios necesar, datorita faptului ca tehnica de injectare Algeness este diferita spre deosebire de toate celelalte fillere, fiind primordiala pentru obtinerea rezultatelor dorite si pe timp indelungat.

Pe toata durata workshopului, medicii au lucrat sub atenta indrumare a Dr. Omer Buhsem impreuna cu Dr. Manuela Ravescu, unul dintre cei mai cunoscuti medici dermatologi din Romania.

Algeness este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice si a carei activitate sta sub semnul excelentei. Reprezinta rezultatul a 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi doresc fillere de calitate, eficiente si sigure.

Algeness este un implant injectabil volumizator de ultima generatie, fiind natural si biodegradabil, cu riscuri minime de alergii, datorita gelului de agaroza, o polizaharida purificata, din care este compus.

Algeness este distribuit in Romania in mod exclusiv de catre Beauty One Medical, divizia medicala Beauty One.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;