Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

JULIA JIANU a devenit imaginea Beauty One in Romania23 Mai 2009

Julia Jianu a devenit  imaginea Beauty One si Chic Salon in Romania.

Schimbarea totala de look a cunoscutei artiste se datoreaza produselor si aparatelor, pe care Beauty One le promoveaza in Romania, iar decizia de a deveni imaginea celui mai complex centru estetico-medical din Bucuresti a venit in urma rezultatelor exceptionale obtinute cu ajutorul terapiei Eximia. La Chic Salon, Julia isi remodeleaza corpul cu ajutorul liposuctiei virtuale, al tehnologiei italiene, care maninca centimetri. Eximia este un aparat care a revolutionat piata de beauty, in intreaga lume, si care iti reda si pastreaza silueta, fara nici un risc pentru sanatate.

Hair-stilistii de la Chic Salon, i-au schimbat Juliei look-ul, folosind produsele Label M, brandul profesional al celei mai cunoscute Academii de Hairstyling din Londra - Toni & Guy.

Pentru machiajul zilnic, Julia foloseste produsele Make Up Show, produse profesionale, pe care le recomanda, cu caldura, tuturor femeilor care isi doresc un machiaj de calitate, care sa nu incarce si sa nu afecteze tenul.

Pentru intretinerea faciala si corporala zilnica, produsele Bruno Vassari sint nelipsite din casa Juliei. "Daca le incerci o singura data, te indragostesti de ele" - acestea sint cuvintele artistei, dupa ce a "facut cunostinta" cu produsele Bruno Vassari.

Julia Jianu iti recomanda:

  • Chic salon - cel mai performant centru estetico-medical din Bucuresti
  • Bruno Vassari - castigatorul premiului "Cel mai bun brand de cosmetice in anul 2007"
  • Label M - brandul profesional de hairstyling al Academiei Toni & Guy
  • Make Up Show - brandul profesional de machiaj, al marelui make up artist italian, Fabio di Stefano
  • Eximia - aparatul revolutionar de "liposuctie virtuala"
     

                                                         www.juliajianu.ro

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;