Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Dezinfectanti Masti de protectie Mobilier Dotari Saloane si SPAPanouri protectie & Accesorii dezinfectare PremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

HydroSkin - 7 tehnologii intr-un singur echipament10 August 2018

Hydro Skin reprezinta cea mai recenta tehnologie de ingrijire a pielii. Echipamentul are capacitatea de a trata o varietate de afectiuni ale pieli, actionand impotriva daunelor cauzate de soare, de mediul inconjurator, precum si de alti factori externi nocivi. Toate aceste probleme pot fi remediate cu usurinta, in siguranta si fara durere.
De asemenea, Hydro Skin are proprietatea de a stimula circulatia limfatica si sanguina, reduce inflamatia si imbunatateste metabolismul celular si sinteza colagenului, oferind un efect de lifting si iluminare a pielii.

Tehnologii :

  • Hidrodermabraziunea: utilizeaza proprietatile naturale de vindecare alei apei pure si beneficiile oxigenului pentru a exfolia cu usurinta pielea, lasand-o hidratata si vizibil mai sanatoasa. Dispune de 8 capete diferite.
  • PTD (photo dynamic therapy) sau terapia Bio-Light: este un sistem de rejuvenare faciala pe baza de bio-lumina, ce stimuleaza receptorii celulari, incurajand reinnoirea si vindecarea naturala a celulelor.
  • Microdermabraziunea: exfoliaza pielea intr-un mod non-invaziv, indepartand celulele moarte; stimuleaza circulatia sangelui si a productiei de colagen, lasand pielea luminoasa.
  • Ultrasunete: stimuleaza functiile celulelor si intareste capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire ce permit o mai buna penetrare a substantelor bio- active din cosmetice.
  • Skin Scrubber: elimina impuritatile adanci din piele cu ajutorul polilor pozitivi si negativi care se atrag reciproc pentru o indepartare eficienta a acestora.
  • Microcurenti: tehnologia ofera un tratament intensiv ce reprogrameaza fibra musculara prin impulsurile generate la nivelul straturilor profunde ale pielii.
  • Oxygen Jet: tehnologie care stimuleaza sinteza de colagen si elastina, ofera luminozitate si stralucire.

 

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;