Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Fondatorul Pevonia Botanica vizita in Romania16 Martie 2012

 

Fondatorul Pevonia Botanica, cel mai apreciat brand exclusivist pentru SPA din lume, s-a aflat in vizita in Romania cu ocazia training-ului organizat pentru angajatii Beauty One si clientii Pevonia, precum si pentru a discuta cu noii colaboratori.

Brandul Pevonia Botanica este rodul muncii de peste 20 de ani a lui Philippe si Sylvie Hennessy si a intrat de curand in portofoliul Beauty One, incepand cu luna mai a anului 2011. Utilizat in cele mai luxoase SPA-uri si hoteluri din peste 100 de tari, brand-ul preferat al vedetelor de la Hollywood a devenitfoarte apreciat si in randul centrelor SPA din Romania.

Dupa ce a cunoscut echipa Beauty One, Phillipe Hennessy a fost invitat sa viziteze cateva dintre centrele de prestigiu unde sunt folosite produsele Pevonia Botanica. Aici s-a bucurat de un tratament special, fiind intampinat cu caldura de managerii acestora, respectiv Ada Chirap de la Orhideea Spa, Crina Turcanu de laSunshine Club Luxury Spa si Luciana Stanciu de la Eden Spa.

Cu aceasta ocazie, a avut loc si un training sustinut de catre renumitul trainer international Pevonia Botanica, Tino Lerma din SUA. Acesta a vorbit trainerilor Beauty One, cat si clientilor Pevonia Botanica, despre ingredientele si calitatile deosebite ale produselor si tratamentelor Pevonia, ce anume le diferentiaza si cum ar trebui sa fie folosite pentru a obtine rezultatele extraordinare, in scopul carora au fost create.

Dupa succesul de care s-a bucurat acest training, Beauty One pregateste impreuna cu trainerul international Pevonia,Tino Lerma si apreciatul doctor estetician Christian Jurist din SUA, un program intens de specializare. Seminariile si cursurile vor incepe chiar din toamna anului 2012, iar beneficiarii vor fi cei mai fideli clienti Pevonia Botanica.

 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;