Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Fix in mijloc: Cea mai evidenta parte a fetii este nasul, prin urmare, ar trebui sa ii acordam atentie speciala01 Aprilie 2019

Impotriva trendului, chirurgia estetica nu este singurul mod in care cineva isi poate schimba infatisarea nasului: in unele situatii, filoele injectabile  Alegeness sunt cu adevarat relevante pentru ca nasul sa para mai atragator.

In afara de multiplele moduri de utiliare pentru toate partile fetei, fiolele injectabile Algeness permit si corectarea nasului. Indiferent daca vorbim despre imperfectiuni ale nasului sau diverse deviatii, gama larga de fillere pot fi injectate direct in osul nasului sau in cartilaj. Aceste fiole injectabile sunt indicate in special in tratamentele post-rinoplastice, atunci cand operatia a lasat o usoara asimetrie sau denivelare, sitauatii care, in mod normal sfarsesc prin alte vizite la medic si alte tratamente aditionale. Folosirea filler-lor este, din acest motiv, apreciata, din moment ce reduce timpul de recuperare si le permite pacientilor sa isi reia stilul normal de viata la scurt timp dupa injectare.

In mod clar injectarile cu fillere nu pot inlocui operatiile estetice in cazuri grave de deviatie de sept, in special atunci cand aceste anormalitati ingreuneaza procesul de respiratie. Oricum, fillerele injectabile subcutanat Algeness au multe avantaje: cand sunt injectate, se comporta exact precum cartilajul, ramanand exact in locul in care au fost injectate, nu migreaza si nu isi schimba pozitia. Desi medicul poate corecta anormalitatile nasului intr-o singura sedinta, unul dintre beneficiile unice ale produsului Algeness Up este faptul ca pana acum doctorii dispuneau numai de fillere de Acid Hialuronic (HA) pentru aceasta zona a fetei. De fapt, fillerele cu HA sunt cunoscute pentru faptul ca migreaza gradual si atrag apa din tesut, marind volumul nasal, alterand forma si aducand potentiale probleme cu respiratia. Neavand efecte secundare precum inflamarea zonei, fillerele Alegeness sunt de regula, injectectate in numai 5 minute, sau chiar mai putin, iar pacientii se intorc la activitatile zilnice in cateva minute de la injectare. Inflamarea zonei este minima, rezultatele aparand imediat dupa ce a fost injectat fillerul, si efectul Algeness dureaza pana la 2 ani.

Este de la sine inteles ca atat medicii, cat si dermatologii care sunt certificati prin participarea la programul de training Algeness pot practica acest tip de injectari pentru corectarea nasului. Pe langa faptul ca este un instrument flexibil pentru dermatologi si profesionisti, fiolele injectabile Algeness au un raport foarte bun calitate-pret, in comparatie cu operatiile estetice, si, de asemenea, optiunea injectatarii aduce rezultate immediate pentru toate tipurile usoare de corecturi ale nasului.

Fillerele Algeness au dovedit versatilitate si unicitate prin optiunile de injectare flxibilile oferite acelor pacienti care vor sa isi faca usoare modificari ale formei nasului, evitand metodele invazive ale operatiilor estetice. Este bine de stiut si faptul ca produsele Algeness sunt 100% naturale, biodegradabile si biocompatibile, nu contin chimicale sau solventi care pot reactii adverse pacientilor.

Fillerele subcutanate Algeness ofera solutii unice pentru corecturi faciale, intrucat exista o gama larga de produse care nu isi schimba forma si nu migreaza, in special in zona nasului, oferind un efect de lunga durata.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti