Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Eximia singurul aparat de remodelare corporala cu atestare medicala 12 Mai 2011

Eximia, cel mai complex si apreciat concept de remodelare corporala, a fost prezent la Conferinta Nationala Anuala a Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania care a avut loc in perioada 28-30 aprilie 2011, la Timisoara.
Zeci de specialisti atat din tara, cat si din strainatate, au participat la aceasta Conferinta, fapt ce semnifica o buna colaborare intre specialistii romani si cei straini, dar si atentia de care se bucura astfel de conferinte si congrese stiintifice. Un alt subiect important al evenimentului a fost  aparatura de ultima generatie utilizata in clinicile medico-estetice, care denota progresul pe care acest domeniu l-a cunoscut in Romania.
Eximia, aparatul care a produs o revolutie in tratamentele de slabire si anticelulitice, s-a bucurat de atentia si aprecierea specialistilor. Mai mult decat atat, datorita tehnologiei avansate pe care o utilizeaza, complexitatii tratamentelor si rezultatelor extraordinare obtinute, Eximia a obtinut atestare medicala la nivel european.
Rezultatele obtinute cu Eximia se datoreaza unor studii de peste 5 ani concretizate in trei patente internationale ce reprezinta inovatia absoluta in domeniul estetic al acestui deceniu. Eximia reprezinta singurul concept inovator ce inglobeaza patente exclusiviste, avand efecte benefice asupra intregului organism, o metoda naturala de stimulare a metabolismului celular.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;