EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessAparatura economica faciala si corporala- Polonia INSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Eveniment Beauty de 5 stele organizat de Beauty One!18 Aprilie 2016

Evenimentul de lansare a noului brand de echipamente profesionale estetice Syneron Candela a imbinat perfect cunostintele medicale cu cele mai inovatoare terapii din domeniul esteticii profesionale – aparatele Syneron Candela, dovedite clinic la nivel mondial ca fiind cele mai eficiente echipamente de remodelare corporala si rejuvenare faciala.

Toate acestea au avut loc intr-un ambient select si modern, in noul sediu central Beauty One, o locatie exclusivista situata in centrul Bucurestiului, la doar cativa pasi de Palatul Parlamentului. Semianrul a fost sustinut de Roxana Feder, Trainer si formator Beauty One si a avut ca invitati speciali pe Hamish McNair - Director of Clinical Education EMEA si Manuela Ravescu – Medic Estetician.

Syneron Candela este liderul mondial in domeniul echipamentelor profesionale estetice care are propria sa tehnologie patentata: ELOS. Brand-ul combina inovatia, expertiza si intelegerea necesitatilor clientului pentru oferirea celor mai eficiente terapii. Adeline Star si Adeline V (noua genereatie Velashape) au fost aparatele prezentate in cadrul evenimentului:

Sistemul Adeline Star al Syneron-Candela dispune de doua tehnologii inovative Tehnologia elos™  si radiofrecventa fractionate bipolara - o combinatie eficienta si sigura a luminii infrarosii pentru o remodelare profunda a stratului dermic prin stimularea productiei de colagen.

Adeline V (Noua generatie VelaShape) este Ultima inovatie in domeniul remodelarii corporale functioneaza pe baza Tehnologiei Elos care este o tehnologie revolutionara ce combina in mod eficient 4 terapii diferite ce ajuta la diminuarea si eliminarea celulitei.


Beauty One a sarbatorit anul acesta 10 ani de excelenta pe piata de beauty din Romania si cu aceasta ocazie a lansat si noul Training Center, organizand un eveniment dedicat tuturor profesionistilor din domeniul esteticii profesionale: centre estetice, spa-uri, centre de tratament si clinici de estetica.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;