Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Coafuri 2009 - Tendinte in coafura si culoare in hair styling18 Februarie 2009

Noile coafuri ale anului 2009 au fost prezentate in Romania de catre Art Directorii Academiei Toni&Guy din Londra in cadrul evenimentului de lansare a singurului brand profesional de Hair Styling al Academiei, Label.m, ce a avut loc in cadrul hotelului Howard Johnson, luni 26 Ianuarie.

Coafurile realizate si prezentate in premiera in Romania de catre Eamonn Boreham si Francesco Fontana, cei mai importanti Art Directori Internationali ai Academiei Toni & Guy,  tendinte impuse prin COLECTIA FLUX BY LABEL.M, au fost intimpinate cu ropote de aplauze din partea audientei formata in mare parte din stilisti precum si vedete locale.

In cadrul evenimentului de lansare al bradului de hair styling profesional Label.m, stilistii Academiei Toni & Guy, Eamon Boreham si Francesco Fontana, au prezentat noi tehnici de tunsoare, culoare si hairstyling, iar stilul propus pentru anul 2009 include o paleta vasta de culori calde, deschise, suvite, tunsori care sa puna in evidenta fizionomia, lejere si usor de aranjat, forme si coafuri cu mult volum.

Show-ul de hairstyling a inclus pe toata durata acestuia o combinatie de prezentare de coafuri realizate de catre cei doi art directori, ajutati de stilistii Chic Salon in preambulul evenimentului precum si demonstratii practice de culoare si tunsoare realizate direct pe scena prin explicarea procedurilor realizate de catre Eamonn Boreham si Francesco Fontana.

Viziunea Label.m in ceea ce priveste tendintele de hair styling pentru anul 2009, precum si identitatea brandului in general, are la baza crearea unui look sexy si provocator ce scoate in evidenta trasaturile frumoase ale chipului, indiferent de varsta. Valorile brandului propun realizarea unor coafuri deosebite in primul rand pentru persoane obisnuite. Practic in cadrul show-ului, folosind produsele Label.m, cei doi art directori au demonstrat ca poti sa ai o coafura senzationala fara sa fi model profesionist, schimbarile de stil fiind realizate unor tinere ce si-au dorit sa aibe un look provocator si sexy.

Tot in cadrul evenimentului art directorul Academiei Toni&Guy, Eamon Boreham, a realizat un nou look Elenei Gheorghe in numai zece minute. Coafura Elenei Gheorghe a fost total schimbata: volum, stil elegant si sexy cu ajutorul Label.m - produse profesionale pentru hair styling utilizate de vedete din intreaga lume. Rezultatul a fost fantastic si practic noua coafurarealizata a incintat cei peste 120 de invitati, starnind ropote de aplauze.

Label.m, produse profesionale de hair styling Toni&Guy, intrunesc experienta de peste 45 ani a Art Directorilor Academiei Toni&Guy si reprezinta o gama complexa destinata in primul rand utilizarii de catre stilisti in saloanele de infrumusetare dar si pentru utilizarea acasa a clientilor acestora.

Toni & Guy este singura companie din domeniu care a primit in acelasi an titlul de SUPER BRAND SI COOL BRAND, urmand ca in 2007 sa primeasca pentru a 11 a oara distinctia de ARTISTIC TEAM OF THE YEAR- CEA MAI BUNA ECHIPA ARTISTICA DE HAIR STYLING IN CADRUL BRISTISH HAIR DRESSING AWARDS.

Toni&Guy si Label.m sunt in topul industriei de hair stiling si experimenteaza la cel mai inalt nivel stiluri profesionale depasind orice standarde, revolutionand arta moderna a coafatului, lansand moda fiecarui an si impunandu-se la nivel global.

Label.M este distribuit in Romania de Beauty One Distribution, companie cu o evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008. Pe langa acesta linia de produse hairstyling, Beauty One importa si distribuie cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Bruno Vassari, Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Corpora si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;