Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Campania “Bruno Vassari te trimite la Barcelona” 2013-2014 are noi castigatori06 Noiembrie 2014

Bruno Vassari rasplateste inca o data fidelitatea clientilor sai.  Asa cum ne-au obisnuit inca de la prima editie a campaniei, organizatorii ofera participantilor mai mult decat oportunitatea de a castiga o excursie la Barcelona. Ei daruiesc sansa unica de a imbina placerea vizitarii unuia dintre cele mai frumoase orase europene cu insusirea celor mai noi si moderne tehnici cosmetice.

Editia de anul acesta a campaniei organizate de Bruno Vassari si Beauty One, distribuitorul exclusiv al brandului in Romania, a fost un real succes. Aceasta a fost parerea unanima a noilor castigatori- Chic Salon 2- Bucuresti, Artist Touch SPA- Braila, Proestetica- Constanta, New York Beauty- Constanta, Lorenza Beauty & Spa- Timisoara- care au beneficiat de excursia la Barcelona in cadrul careia au avut sansa de a deprinde si a invata cele mai noi si inovatoare tratamente corporale si faciale. Pe langa pregatirea de specialitate, cei mai buni clienti Bruno Vassari s-au bucurat din plin si de relaxare. Au vizitat cele mai frumoase locuri din Barcelona si s-au simtit minunat admirand spectaculoasele creatii ale lui Gaudi. La final, s-au despartit cu greu de Spania, dar au plecat cu promisiunea ca se vor inscrie si anul viitor in program.

Insotiti de reprezentantii companiei Beauty One, castigatorii au vizitat sediul central Bruno Vassari din Spania unde s-au bucurat de un training special oferit de Pilar Gutierez , trainerul international Bruno Vassari. Excursia de 3 zile a imbinat utilul cu placutul astfel incat, pe langa instruirea specializata, invitatii au avut posibilitatea sa viziteze orasul Barcelona si cele mai incantatoare obiective turistice ale acestuia.

Toate centrele castigatoare au utilizat produsele Bruno Vassari si au respectat intru totul conditiile de participare ale concursului.

Datorita succesului inregistrat, campania “Beauty One si Bruno Vassari te trimit la Barcelona” se relanseaza si anul acesta cu conditii de participare mai avantajoase, gandite in asa fel incat sa intre in program cat mai multi clienti. Perioada de desfasurare a concursului este 1 octombrie 2014- 31 iulie 2015 si se adreseaza saloanelor ce achizitioneaza produse Bruno Vassari.

Cu sediul central situat in centrul Barcelonei la mai putin de 5 minute de La Rambla si Placa de Catalunya, Bruno Vassari este unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din Spania. Gandit pentru a imbina placutul vizitarii unuia dintre cele mai frumoase orase europene cu utilul invatarii celor mai noi tratamente corporale si faciale, excursia de 3 zile va ofera oportunitatea de a cunoaste atractiile Barcelonei precum si tehnicienii Bruno Vassari.

Conditii de participare:

La sfarsitul perioadei sa fie achizitionate produse Bruno Vassari in valoare de 15.000 Ron + TVA
Clientul trebuie sa faca comenzi minime de 1.500 RON + TVA in fiecare luna.

Perioada de concurs: 10 luni

Ce include excursia:

Bilet de avion + Cazare pentru o singura persoana
Vizita si training la Sediul Central Bruno Vassari

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;