Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

CHI te trimite gratuit in Cancun!07 Noiembrie 2014

Competitie Internationala pentru hair stilisti: CHI Chromashine Contest

Compania Farouk Systems din America organizeaza Cromashine Color-Off Contest, un concurs international de colorare creativa pentru hair stilisti.

Premiul include: o excursie de 6 zile in Cancun, hotel  5 stele All inclusive si bilet de avion, sansa de a participa la cea mai mare Conferinta Internationala dedicata hairstilistilor, organizata de Farouk Systems in perioada 18-22 septembrie 2015. In cadrul Conferintei participa peste 5000 de hairstilisti din intreaga lume, se lanseaza noile colectii Farouk Systems, se prezinta show-uri de coafura, se organizeaza cursuri, workshop-uri, seminarii intensive, photo shooting-uri cu Miss Universe si Miss USA,  spectacole live cu cei mai in voga artisti internationali.

La acest concurs international pot participa toti hairstilistii care trimit o fotografie portret cu o coafura realizata folosind exclusiv produse produse CHI:  vopsea permanenta fara amoniac CHI, colorare creativa cu vopsea demi-permanenta CHI Chromashine, specificand  formula si produsele de hair styling CHI folosite.

Beauty One, distribuitor exclusiv CHI in Romania vine in ajutorul hairstilistilor care vor sa participe la acest concurs si le pune la dispozitie gratuit fotograf profesionist si Studio photo.

Perioada in care puteti sa va inscrieti este 25 octombrie 2014- 31 decembrie 2014. Pentru mai multe informatii referitoare la regulamentul concursului si inscriere, consultati site-ul www.Beautyone.ro sau contactati-ne la nr. 0726 244 453. 

Regulament Concurs CHI Chromashine:

 • Concursul incepe pe 25 octombrie 2014 la ora 12:00 A.M. si se va incheia pe 2 martie 2015 la ora 10:00 A.M. (Perioada de concurs)
 • Perioada de inscriere incepe pe 25 octombrie 2014 la ora 12:00 A.M. si se termina pe 31 decembrie 2014 la ora 23: 59 P.M.
 • Inscrierea este deschisa tuturor tarilor, dar numai persoanelor care au minim 18 ani si care detin o diploma acreditata de hair stylist
 • Nu sunt eligibili pentru a se inscrie sau a castiga concursul : angajatii, reprezentantii, directorii, contractorii, agentiile de publicitate si de relatii publice sau orice persoana care este implicata intr-un anume fel in crearea, promovarea sau organizarea concursului.
 • Pentru a va inscrie in concurs (in perioada de inscriere), accesati www.facebook.com/farouksystems  si dati click pe  link-ul Color Contest din meniul “Aplicatii” din partea stanga a paginii sau vizitati pagina www.blog.farouk.com/color-contest si completati formularul de inscriere online, inclusiv urmatoarele: 1) datele personale de contact; 2) produsele utilizate in realizarea coafurii; 3) formula de culoare folosita pentru acel look; 4) o fotografie in prim-plan (bust) a look-ului pe care l-ati creat. Fotografia nu trebuie sa depaseasca 3 MB si trebuie sa fie in format .jpg, .gif sau .png.

Reguli pentru inscriere:

 • Fiecare persoana care se inscrie trebuie sa foloseasca cel putin un produs din gama CHI Chromashine Demi-Permanent  Hair Color
 • Fiecare inregistrare trebuie sa includa intreaga formula de colorare a parului si trebuie sa fie creata folosind doar produse CHI
 • Orice produs de styling folosit in crearea look-ului trebuie sa fie din gama CHI
 • Nu se pot folosi produse concurente de colorare si de hairsyling pentru nicio parte din look-ul creat pentru inscrierea in concurs

Reguli pentru fotografiile inscrise in concurs:

 • In Fotografia de inscriere trebuie sa apara o singura persoana care sa aiba minim 18 ani
 • In Fotografia de inscriere nu trebuie sa aiba loc actiuni care pot cauza prejudicii sau care incalca drepturile oricarui fotograf, persoana, companie, inclusiv logo-uri, nume de branduri, sloganuri sau afirmatii politice sau religioase
 • Fotografia nu trebuie sa contina materiale indecente, obscene, pornografice, defaimatoare sau care includ cuvinte sau simboluri care sunt in general considerate ofensatoare pentru persoanele de orice rasa, etnie, religie, orientare sexuala etc.
 • Fotografia nu trebuie sa includa nicio suprapunere de text, cum ar fi materiale promotionale sau publicitate de orice fel, adresa, nume, numere de telefon sau adrese URL

Orice inscriere considerata inadecvata sau care nu este in conformitate cu imaginea sponsorului sau care incalca una din reguli, va fi descalificata din concurs.  Inscrierile descalificate vor fi anuntate pe email in termen de 72 de ore de la inscriere, fiind informati in legatura cu motivul descalificarii.

Inscrierile aprobate vor fi postate intr-o galerie online pe www.blog.farouk.com/color-contest pentru a fi votate online si intr-o galerie de pe Facebook pentru a fi votate prin “Like”. Cele doua tipuri de vot for fi combinate, desemnanadu-se in acest mod castigatorul pentru fiecare etapa a concursului.

Va puteti inregistra de cate ori doriti intr-o runda a concursului, cu conditia ca fiecare inregistrare sa fie depusa separat si sa infatiseze o coafura unica.

Exista o limita de un singur vot online si un vot prin “like” pentru fiecare inscriere pe persoana.

Runde de concurs – People’s Choice

Va fi un total de 8 runde de inscrieri cu perioade de vot corespunzatoare pentru a selecta 8 sfert-finalisti. Acestea vor fi urmate de 4 semi-finale de vot “Collor Off” pentru a alege 4 semi-finalisti, 2 finale de vot “Collor Off” pentru a alege 2 finalisti si o runda de vot “Collor Off” pentru a desemna People’s Choice Champion.

Fiecare runda a concursului va avea un potential castigator. Acestia vor fi selectati din inscrierile eligibile primite in timpul perioadei de concurs, precum si cei care au cele mai multe voturi corespunzator perioadei de votare din runda concursului.

Castigatorul fiecarei runde a concursului (1-8) va merge mai departe pentru a concura in rundele Collor-Off cu castigatorii fiecarei semifinale Collor-Off care vor inainta pentru a concura in una din cele doua runde finale Collor-Off, iar castigatorii celor doua finale Collor-Off vor concura pentru titlul de People’s Choice Chromashine Collor-Off Champion.

Fiecare semifinalist, finalist si castigator vor fi anuntati prin telefon si e-mail in termen de 4 ore dupa ce se incheie perioada de votare.

Selectarea castigatorului – Farouk Systems Champion

Candidaturile vor fi evaluate de un juriu format din membrii echipei Farouk Systems in functie de tehnica de colorare, creativitatea si estetica de ansamblu, inclusiv parul, machiajul sau calitatea imaginii.

Premii

Fiecare din cei 8 castigatori din rundele 1-8 vor castiga cate un produs CHI Chromashine Demi-Permanent Pastel Color in nuantele Pastel Blue, Pastel Orange si Pastel Yellow.

Cei 4 castigatori din semifinale (rundele 9-12) vor castiga cate un produs CHI Chromashine Demi-Permanent Pastel Color in nuantele Pastel Mint, Pastel Pink si Pastel Violet.

Cei doi finalisti (rundele 13-14) vor castiga cate un produs CHI Chromashine Demi-Permanent Bold Color in nuantele Rich Blue, True Teal, Pure Pink, CHI Red, Vibrant Violet si Hot Fuchsia.

Castigatorul titlului People’s Choice Chromashine Collor-Off Champion din runda 15 va castiga un voucher de cumparaturi de 500 $ cu Farouk Systems.

Premiul castigatorului Farouk Systems Chromashine Collor-Off Champion consta in:  6 zile in Cancun, Mexic pentru a lua parte la Conferinta Farouk Systems din septembrie 2015. Excursia include bilet de avion, cazare la hotel de 5 stele All inclusive si intrare gratuita la toate cursurile si show-urile organizate de Farouk Systems. Premiul include de asemenea si un voucher in valoare de 500 $ pentru cumparaturi in cadrul Farouk Systems si produse CHI Chromashine.

Excursia este oferita doar in data precizata de Sponsor. Daca castigatorul nu este disponibil sa calatoreasca la acea data, se va alege un alt castigator.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;