Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Bruno Vassari a castigat vineri premiul pentru “Cel Mai Bun Brand de Cosmetica Faciala”11 Martie 2019

Pe data de 8 martie, brandul Bruno Vassari a sarbatorit in forta, atat ziua femeilor de pretundeni, cat si castigarea premiului “Cel Mai Bun Brand de Cosmetica Faciala “, in cadrul Galei Cosmobeauty Awards.

Bruno Vassari a fost introdus pe piata romaneasca inca din 2006, gratie Beauty One. De atunci pana in prezent, nu a dezamagit, pastrandu-si pozitia ca lider local si international, in materie de cosmetice profesionale faciale.

Brandul a mai castigat de-a lungul timpului nenumarate premii precum Anti-Aging Trophy 2017 sau premiul Glamour 2017 Cel mai Bun Brand.

In numele intregii echipe Beauty One, Diana Badea, Alice si Olimpiu Galani au ridicat prestigiosul titlu. Acestia au multumit calduros consumatorilor, ei fiind cei care au votat brandul Bruno Vassari ca fiind cel mai bun brand de cosmetice faciale.

Acesta nu a fost insa singurul premiu castigat de echipa Beauty One. In cadrul aceleasi gale, Beauty One a mai castigat si “Cel Mai Bun Brand de Hairstyle”, pentru brandul profesional CHI si “Cel Mai Bun Aparat de Remodelare Corporala”, pentru aparatul Eximia. Toate brandurile mentionate mai sus, au ajuns in multe saloane autohtone datorita companiei Beauty One.

Isabela Vasile este Fondator si Organizator consacrat de evenimente profesionale in domeniul Beauty, Spa&Wellness si Medical Estetic in Romania. Antreprenor si specialist in Comunicare&PR cu o experienta de peste 16 ani in organizarea de expozitii si congrese, a creat Cosmobeauty – un eveniment de traditie in industria beauty, alaturi de celelalte doua proiecte ale sale care se bucura de un succes incontestabil: Termalia - International Business&Networking Spa&Turism medical Event si Makeup Forum. 

Sute de Profesionisti si Firme-Lideri de piata in domeniul beauty, wellness si medical-estetic participa an de an la Cosmobeauty, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si rezonanta in industria Frumusetii din Romania.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti