Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One sustine Scoala de Coafura Adrian Niculescu cu produsele label.m, CHI si iColor13 August 2015

Beauty One arata inca o data implicarea in educatie printr-o asociere de succes cu Scoala de Hairstyling Adrian Niculescu. Avand in vedere preocuparile comune in domeniul beauty, parteneriatul educational vizeaza pregatirea absolventilor la un nivel superior atat prin informatiile oferite, cat si prin utilizarea practica a celor mai calitative produse din domeniul hairstyling-ului profesional.

Prin intermediul companiei Beauty One, toti cei inscrisi la cursurile Adrian Niculescu vor lucra cu produse exclusiviste de la cele mai renumite si apreciate brand-uri de hairstyling si ingrijire a parului, care le vor usura munca si le vor incuraja creativitatea. CHI, Label.m si IColor sunt brandurile prin intermediul carora Beauty One va sustine Scoala de Coafura Adrian Niculescu pentru formarea noilor profesionisti din domeniul hairstyling-ului.

Label.m este singurul brand de produse profesionale de ingrijire a parului al Academiei TONI&GUY. Produsele label.m inspira, incurajeaza creativitatea si individualitatea hairstilistilor profesionisti si ofera calitate, inovatie pentru a tine pasul cu tendintele din moda, ingrediente active naturale si solutii ideale pentru necesitatile fiecarui tip de par.

CHI reprezinta evolutia si revolutia produselor pentru ingrijirea si colorarea parului si a aparatelor profesionale de styling. Farouk Systems din SUA a inventat in urma cu 30 de ani prima vopsea fara amoniac si fara PPD, tehnologii unice ce ofera o ingrijire superioara oricarui tip de par si un mediu de lucru mult mai sanatos pentru profesionisti. Farouk Systems este un brand complex ce contine: sisteme unice de decolorare si colorare fara amoniac, produse profesionale de ingrijire a parului cu proteina de matase naturala, argan, keratina si accesorii de coafura profesionale celebre in intreaga lume.

IColor este un brand Italian de renume ce ofera o gama completa pentru colorarea profesionala si ingrijirea parului.

Prin intermediul acestei asocieri, Scoala de Hairstyling Adrian Niculescu asigura cursantilor educatie la cel mai inalt nivel, cursuri complete de coafura, accesul la educatia “Toni&Guy” si dezvoltarea unei cariere in hairstyling prin implicarea in show-uri de coafura. De asemenea, absolventii cursurilor au sansa de a face parte din echipa artistica nationala si internationala CHI si label.m si pot fi pe cele mai mari scene din lume alaturi de stilisti faimosi.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;