Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One- participant cu traditie la Cosmobeauty11 Martie 2019

Echipa Beauty One a fost prezenta la cea de-a 11 editie a targului COSMOBEAUTY!

Cea mai mare Expozitie de Beauty a primaverii a adunat, sub acelasi acoperis, timp de 3 zile, sute de Profesionisti si lideri pe Piata de Infrumusetare din Romania!

Beauty One, participant cu traditie la acest eveniment, a pregatit vizitatorilor o multime de surprize si preturi promotionale la brand-urile profesionale din portofoliu: CHI, label.m, Kay Pro, IColor, Bruno Vassari, Pevonia, Institute BCN! De asemenea, specialistii Beauty One din domeniul medical au prezentat ultimele aparate si tratamente inovatoare!

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele la care participam, te invitam se ne urmaresti pe pagina de Facebook si Instagram: Beauty One.

 

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti