Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One la Cosmetics Beauty Hair 201006 Octombrie 2010

Beauty One, compania cu cea mai spectaculoasa evolutie de pe piata de beauty si unul dintre pilonii principali ai domeniului a participat la expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura care a avut loc intre 23-26 septembrie 2010 la Romexpo.

Cosmetics Beauty Hair reuneste anual producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica si ingrijire corporala. Cum Beauty One reprezinta un full provider asigurand o dotare completa a centrelor de infrumusetare atat cu aparatura profesionala cat si cu produse de cea mai buna calitate, nu putea lipsi de la acest eveniment important pentru domeniul unde activeaza.

In plus, Beauty One a dat dovada si de aceasta data de profesionalismul cu care si-a obisnuit clientii. Prin urmare, absolut toate detaliile, de la aspectul standului, complexitatea si varietatea produselor si aparatelor prezentate pana la demonstratiile si show-urile prezentate pe scena, au transformat Beauty One in una din principalele atractii ale expozitiei.

Participarea la targ a fost un real succes si datorita vanzarilor foarte mari, in ciuda situatiei economice actuale. Un alt motiv de multumire a fost feedback-ul obtinut din partea clientilor care nu numai ca stiau si foloseau produsele, dar au si venit la targ special pentru a le achitiona.

Pentru echipa Beauty One aceasta este cea mai mare satisfactie si dorim sa multumim pe aceasta cale celor care de atatia ani sunt alaturi de noi si pentru care ne straduim sa fim cei mai buni.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;