Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One at Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Conference22 Octombrie 2018

Echipa Beautyone este intotdeauna prezenta la cele mai importante evenimente medicale si estetice din Romania.

Divizia Medicala Beauty One a fost prezenta in Cadrul Congresului Medical Anti-Aging cu cele mai noi tehnologii estetice in domeniul medicinei anti-aging, cosmetice profesionale medicale Medicalia, solutii complexe pentru mezoterapie in estetica profesionala marca Institute BCN si Algeness, premiat ca fiind cel mai bun brand de implanturi injectabile in cadrul decernarii premiilor "Anti-Aging Trophy 2018".

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de referinta pentru profesionistii si specialistii din domeniul esteticii medicale care se diferentiaza prin abordarea medicinei anti-aging bazata pe dovezi si prezentari stiintifice asociate cu workshop-uri sustinute de medici si specialisti in estetica profesionala.

Alaturi de domnul doctor Bogdan Niculae, Beauty One a prezentat avantajele utilizarii gelului de agaroza pentru implanturile volumizatoare folosind Algeness, singurul implant injectabil natural biodegrabil.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, cel mai nou echipament lansat de Beauty One, Synergy Skin Lift a atras atentia tuturor medicilor participanti datorita rezultatelor imediate in lifting facial.

Ne-am bucurat de un real succes pe parcursul celor 4 zile de Congres, succes demonstrat de interesul pe care ni l-au acordat specialistii in domeniul medicinei. Suntem nerabdatori sa ii revedem la urmatoarea editie!

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;