Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One a impresionat printr-un spectacol de Culoare si Hair Styling 02 Aprilie 2012

Beauty One a oferit specialistilor din Bucuresti un adevarat spectacol de culoare si hairstyling realizat de catre Echipa Artistica Beautyone cu ajutorul vopselei permanente 100% fara amoniac CHI si a produselor de ingrijirea parului si hairstyling label.m.

Seria seminariilor a demarat cu cel sustinut in Bucuresti, la Double Tree by Hilton, a continuat la Iasi pe 27 martie,la Hotel Ramada urmand ca echipa Beauty One sa viziteze principalele orase din tara.

In prima parte a spectacolului s-a pus accent pe calitatile vopselei permanente 100% fara amoniac CHI, un produs care cu siguranta satisface toate nevoile unui profesionist: culori de durata, un par sanatos, plind de stralucire si acoperire perfecta a firelor albe si pe noul sistem fara amoniac pentru suvite si reflexe naturale.

Hairstilistii prezenti au fost impresionati de usurinta cu care se utilizeaza sistemul de colorare CHI, posibilitatile infinite de nuante si precizia rezultatului.

Dupa demonstratia de culoare, echipa artistica label.m a adus in fata publicului ultimele tendinte in tunsoare si Hairstyling din noua Colectie label.m 2012, tendinte introduse pe marile podimuri de la Londra de catre  Art Directorii Academiei Toni&Guy si preluate ulterior la nivel mondial.

Audienta numeroasa a fost placut surprinsa de demonstratiile oferite de catre echipa artistica Beauty One, formata din Art Directori foarte apreciati cum sunt: Cristian Scutaru, Raluca Nichitoi,  Gina Aron si Alin Mihalache. Acestia au prezentat armonia dintre linie si culoare, reflexe, tonuri si suvite deosebite, puse in valoare de stralucirea si precizia produselor de hairstyling.

 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;