Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One Workshop Culoare by Gina Aron13 Februarie 2019

GINA ARON- Trainer Hair Beauty One
Dupa numeroase cursuri la principalele Academii de Hairstyling din lume, dupa trainiguri si ani dedicati profesiei, Gina Aron a ajuns unul dintre cei mai apreciați hairstilisti din Romania si impartaseste prin intermediul seminariilor pe care le sustine, atat la nivel national cat si international, cunostintele acumulate in cei 15 ani de cariera. Este castigatoatea premiului “EXCELENTA IN EDUCATIE” la Conferinta Internationala din Cancun la care au participat peste 5 000 de hairstilisti din intreaga lume.
Extrem de talentata și pasionata de ceea ce face, Gina Aron este Ambasador label.m in Romania, Educator CHI la Farouk Systems si totodata un hairstylist preferat de multe vedete autohtone.

DETALII WORKSHOP CULOARE- Hair Expert Level 1
Am descoperit trendurile anului 2019 in materie de culoare, precum si secretele pentru a alege culoarea potrivita. Am invatat noi tehnici de vopsire, schimbare culoare, colorare corectiva, cum sa obtinem culori vibrante cu/fara amoniac, tratamente inovative si tipsuri pentru a deveni expert in colorarea profesionala.

RETROSPECTIVA

🗸 au fost 2 zile de inspiratie, demonstratii practice si workshop-uri;
🗸 am aflat ultimele trenduri de la cei mai buni din domeniu;
🗸 am invatat tehnici de colorare creativa si cum sa obtii culori vibrante cu sau fara amoniac
🗸 am descoperit secrete profesionale;
🗸 am invatat tehnici avansate de colorare.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti