Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Dezinfectanti Masti de protectie Mobilier Dotari Saloane si SPAPanouri protectie & Accesorii dezinfectare PremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One Esthetic Expert - Level II02 Octombrie 2017

Intre 25 si 27 septembrie a avut loc Beauty One Esthetic Expert - Level II. Al doilea modul al acestui program a venit cu si mai multe informatii si surprize pentru clientii fideli Beauty One, programa cursurilor cuprinzand atat teorie avansata sustinuta de experti esteticieni, cat si workshop-uri si training-uri specializate pe anumite terapii sau cursuri pentru noi servicii in salon. Timp de 3 zile, participantii au aflat totul despre ultimele tehnologii in materie de frumusete, bifand un aspect important in portofoliul lor pentru evolutia profesionala si dezvoltarea business-ului.

Invitatii au avut oportunitatea sa invete totul despre mezoterapie si microneedling, asistand la o prezentare pe aceasta tema sustinuta Dr. Manuela Ravescu, medic estetician si fondatoarea Scolii de Cosmetica si Machiaj "Beauty One".

Beneficiile pe care le ofera #BeautyOneEstethicExpert sunt numeroase, printre acestea numarandu-se reactualizarea informatiilor din domeniul de beauty prin intermediul expertilor, oportunitatea de a intalni colegi de breasla si de a discuta pe diferite teme de interes comun, promotii personalizate si reduceri in cadrul celor 3 zile de curs.
In plus, toti cei prezenti au primit diploma de participare si au avut sansa de a testa cele mai noi si inovatoare echipamente estetico-medicale.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;