Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Algeness - "Cel mai bun brand de implanturi injectabile"30 Mai 2018

A X-a editie a Congresului de Medicina Anti-Aging a oferit recunoastere noului brand inovativ in domeniul estetico-medical din Romania, Algeness.

Distribuit in Romania de Beauty One, Algeness este rezultatul a 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi doresc fillere de calitate, eficiente si sigure.

Algeness este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice si a carei activitate sta sub semnul excelentei. Gama injectabila exceptionala de fillere 100% naturale si biodegradabile, Algeness constituie o alternativa a fillerelor cu acid hialuronic.

Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, participand pentru a treia oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice medicale, cat si cu echipamente estetice de ultima generatie din portofoliu.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala. 

In cadrul evenimentului au avut loc demonstratii si au fost tinute conferinte de catre specialistii din domeniu despre ultimele si cele mai inovative tehnologii in estetica.

Dr. Manuela Ravescu, primul medic instruit in utilizarea Algeness din Romania, s-a alaturat Dr. Arna Shab in prezentarea demonstratiilor live din cadrul workshop-ului organizat de Beauty One, la cea de a X-a editie a Congresului de Medicina Anti-Age.

Nu doar specialistii au fost atrasi de Algeness, ci si persoane publice, cateva dintre ele chiar incercand fillerele.

Finalul congresului a adus brandului Algeness trofeul pentru “Cel mai bun brand de implanturi injectabile”, Beauty One remarcandu-se inca o data prin calitate si excelenta.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;