Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

A doua editie a programului Beauty One Esthetic Expert - Level 105 Iunie 2017

Gratie succesului inregistrat de prima editie a programului Beauty One Esthetic Expert din februarie, echipa Beauty One a continuat cu inca o promotie in aceasta vara. Astfel a rasplatit fidelitatea clientilor sai esteticieni profesionisti, oferindu-le sansa de a aprofunda cele mai recente studii si tehnici din domeniu in cadrul workshop-urilor si seminariilor realizate la Beauty One Training Center.

Timp de 3 zile, participantii au aflat totul despre ultimele tehnologii in materie de frumusete, bifand un aspect important in portofoliul lor pentru evolutia profesionala si dezvoltarea business-ului.

Programa cursurilor a cuprins atat module de teorie avansata sustinute de experti esteticieni, training-uri de vanzari pentru servicii si produse, tehnici de fidelizare a clientelei, precum si workshop-uri in cadrul carora participantii au avut ocazia sa puna in practica teoria invatata si sa incerce proceduri noi si echipamente de ultima generatie.

Programul a fost sustinut de trainerul Beauty One, Claudia Augustin, impreuna cu invitatul special, Dr. Manuela Ravescu, medic estetician si fondatoarea Scolii de Cosmetica si Machiaj "Beauty One".

Beneficiile pe care le ofera #BeautyOneEstethicExpert sunt numeroase, printre acestea numarandu-se reactualizarea informatiilor din domeniul de beauty prin intermediul expertilor, oportunitatea de a intalni colegi de breasla si de a discuta pe diferite teme de interes comun, promotii personalizate si reduceri in cadrul celor 3 zile de curs.
In plus, toti cei prezenti au primit diploma de participare si au avut sansa de a testa cele mai noi si inovatoare echipamente estetico-medicale. 

Beauty One Esthetic Expert va continua si in septembrie 2017 cu nivelul 2, iar conditiile de participare pot fi gasite aici.

Lista absolventilor Beauty One Esthetic Expert, Nivelul 1 poate fi gasita aici.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti