Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Dermotherm - Aparat vacuum corporal cu infrarosu

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

DERMOTERM combina un sistem inovator de masaj prin vacuum si aplicarea concomitenta a razelor infrarosii. Masajul prin suctiune are ca scop producerea unei mobilitati a tesutului conjunctiv, decongestionand zonele intarite, hipersensibile sau dureroase.Razele IR stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, producandu-se astfel si oxigenarea la nivelul tesutului adipos.

Tehnologii utilizate

VACUUM + INFRAROSII: sistemul inovator DERMOTERM se bucura de un real succes in tratamentele de remodelare corporala ajutand la reducerea aspectului neplacut al pielii cu aspect de “coaja de portocala” adica in tratamentul celulitei. Celulita este o stare patologica a pielii care afecteaza mai mult de 90% dintre femei indiferent de varsta sau greutatea acestora. Celulita survine in urma deteriorarii retelei vasculare din derm, deformarii si modificarii vaselor sanguine si limfatice, a inflamatiei tesutului conjunctiv si ca urmare a procesului de fibrozare a retelei de colagen si elastina.

DERMOTERM imbina aceste doua tehnologii inovatoare ce ne ajuta in lupta impotriva celulitei astfel cu ajutorul masajului prin suctiune se realizeaza o mobilizare a tesuturilor si dislocare a nodurilor, iar cu ajutorul razelor infrarosii reusim sa stimulam circulatia sanguina locala. Aplicarea razelor infrarosii la suprafata pielii genereaza hiperemie locala producandu-se astfel o incalzire profunda pana la nivelul hipodermului. Sub actiunea razelor infrarosii sunt stimulate terminatiile nervoase de la nivelul pielii, avand ca efect detoxifierea si eliminarea retentiei hidrice.

Masaj cu Dermoterm

DERMOTERM aduce cu sine toate tehnicile masajului manual: tonifica pielea, stimuleaza circulatia, modeleaza corpul si totodata ajuta la detoxifierea organismului prin realizarea unui drenaj limfatic. DERMOTERM este un aparat destinat saloanelor de tratamente corporale si nu numai, acesta putand fi utilizat cu succes si in scop terapeutic. Hiperemia indusa de masajul cu DERMOTERM face ca acesta sa poata fi folosit pentru realizarea masajului de recuperare, in tratarea zonelor dureroase, in tratamentul contractiei musculare, in tratamentul hematoamelor. Echipamentul combina 2 tehnologii masajul vacuum si infrarosu. Aceste tehnologii pot fi utilizate de independent. Aplicarea simultana potenteaza beneficiile Dermoterm: stimularea circulatiei, stimularea sistemului nervos, tratamentul adipozitatii excesive, tratamentul celulitei.

Clienti care au ales Dermoterm:

Tofan Mirabela Claudia Calin

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti