Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Dezinfectanti Masti de protectie Mobilier Dotari Saloane si SPAPanouri protectie & Accesorii dezinfectare PremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Linfopress Elite -Presoterapie si drenaj limfatic

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Linfopress Elite dispune si de un tensiometru digital, cu ajutorul caruia putem masura tensiunea arteriala a clientului si introducand aceste date in cadrul programului ales, aparatul isi va regla singur timpul de inflatie, pauza si timpul de deflatie.

Aplicarea camerelor de aer asupra diferitelor parti ale corpului nu este deloc complicata datorita sistemului sau de fixare: arici de sustinere (in talie) si fermoare (la picioare si brate). De asemenea Linfopress Elite se poate folosi si in desavarsirea unei alte terapii (dupa efectuarea unui masaj vacuumatic) avand efect de drenaj limfatic.

Toate tratamentele efectuate vor fi personalizate tinand cont de caracteristicile persoanei supuse tratamentului. Pentru acestea trebuie sa avem in vedere situatiile in care se recomanda presoterapia: probleme venoase, tratamente post-operatorii, edeme, obezitate, celulita.

Daca la celelalte aparate de presoterapie trebuia sa acordam o atentie sporita presiunii exercitate, aceasta trebuind sa fie cu 30% inferioara presiunii arteriale pentru a nu ingreuna functionarea arterelor, tratamentul cu Linfopress Elite este foarte sigur datorita faptului ca acesta isi regleaza singur intensitatea presiunii in functie de tensiunea arteriala a fiecarui client.

Linfopress Elite are un design ergonomic si este usor de utilizat datorita celor 10 programe presetate: drenaj intensiv, edem limfatic, prevenire si mentinere, masaj in valuri, drenaj limfatic, toate cu 3 grade de aplicare: soft, mediu si energic.

Indicatii:
Un efect principal al tratamentului cu presoterapie este stimularea circulatiei venoase si limfatice. Este recomandat si in tratarea edemelor venoase, pentru celulita (ajutand la mobilizarea nodulilor), imbunatateste nutritia pielii si favorizeaza recuperarea elasticitatii cutanate dupa anumite interventii chirurgicale, drenaj limfatic.

Accesorii Linfopress

1. Cizme: 5 canale

2. Centura abdominala: 2 canale

3. Manson brate: 1 canal. | 4. Furtunuri

Toate accesoriile sunt fabricate dintr-un
material plastic din PVC, placute la atingere.

Caracteristici tehnice:

  • Voltaj: 230 V. a.c. 50/60 Hz
  • Greutate: 17,5 kg
  • Consum de putere: 150 VA
  • Dimensiuni: 1400 x 500 x 400 mm
  • Suport unitate centrala: disponibil la cerere

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;