Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

LIPOSCULPT II

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Cea mai noua tehnologie in LIPOLIZA LASER

Garanteaza o pierdere in centimetrii si conturarea siluetei intr-un timp scurt fara durere si fara ace.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

Liposculpt II ofera cea mai noua tehnologie in lipoliza laser garantand o pierdere in centimetrii si conturarea siluetei intr-un timp scurt fara durere si fara ace.

Liposculpt II emite energie laser joasa care creaza un semnal chimic in celulele grase spargand trigliceridele depozitate in acizi grasi liberi si glicerol, eliberandu-le prin canalele in membrana celulara. Acizii grasi si glicerolul sunt apoi transportati in corp catre tesut care ii va metaboliza pentru a obtine energie.

Acest proces de eliberare a acizilor grasi este un raspuns natural al corpului atunci cand are nevoie sa utilizeze energie din rezervele depozitate. Liposculpt II nu creeaza o reactie anormala in corp si nici nu afecteaza sau daunza structurilor adiacente precum: pielea, vasele sangvine si nervii periferici

Exercitiile fizice post tratament garanteaza un metabolism complet si eliminarea din corp a acizilor grasi.

De ce sa alegi Liposculpt II? 

 • 4 lungimi de unda: Lungimea de unda 635/650nm poate penetra stratul subcutanat in vederea diminuarii grasimii localizate. Lungimea de unda 940/808nm penetreaza mai adanc si accelereaza drenarea limfatica, circulatia sangvina si metabolismul. 
 • Aprobare la standardul - Germania TUV ISO13485; 
 • Dioda Mitsubishi - calitate asigurata;
 • Energie maixma de pana la 200nw – putere mare, rezultate garantate;
 •  

AVANTAJE UNICE

 • Echipamentul utilizeaza 4 lungimi de unda (635/650nm, 940/808nm)
 • Lungimea de unda 635/650nm poate penetra stratul subcutanat in vederea diminuarii grasimii localizate.
 • Lungimea de unda 940/808nm penetreaza mai adanc si accelereaza drenarea limfatica, circulatia sangvina si metabolismul.
 • Paduri mari - de pana la 13*6.6cm, mai mari de 1,5 ori comparat cu produse similare - trateaza mai multe zone, rezultate mai bune;
 • Fiecare pad are un sistem de racire intern - prelungeste durata de viata a padurilor;
 • 6/8/10/12/14/16 paduri cu 16/20/26 diode - mereu puteti gasi varianta perfecta;
 •  Paduri interconectabile cu design intuitiv - usuor de utilizat.

Dovedit clinic

Studiile clinice independente au aratat ca laserul Liposculpt II, in unele cazuri, are rezultate comparabile cu procedura de liposuctie. De asemenea, studiul ultrasunetelor a aratat o reductie de pana la 30% in adancimea stratului gras dupa doar un tratament. Mai mult, tratamentul imbunatateste rezultatele ulterior. Rezultatele sunt vizbile imediat dupa fiecare tratament deoarece continutul celulelor grase este eliberat. Activitatea fizica usoara post- tratament poate accelera eliminarea grasimii eliberate. 

Tratament accesibil 

Comparat cu procedura de liposuctie si alte tehnici de remodelare cu laser sau ultrasunete, tratamentele cu Liposculpt II sunt mult mai accesibile avand rezultate similare.

Sigur si nedureros

Liposculpt II utilizeaza nivele joase de lumina laser rosie pentru a crea un efect de bio-stimulare sigur si nedureros in tesutul gras. Aceasta stimulare este un proces normal pe care corpul uman il foloseste atunci cand elibereaza resurse de energie. Asadar Liposculpt II nu produce efect anormale in corp si nici nu deterioreaza tesutul, celulele, vasele de sange, nervii sau organele vitale. Tratamentul poate fi aplicat pe toate tipurile de piele si pe toate zonele. Mai mult, dupa tratament, pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat. 

Rezultate imediate

Rezultatele pot fi observate imediat dupa tratament. De obicei o scadere de 2-4cm in circumferinta abdomenului poate fi obtinuta cu fiecare tratament. 8 sedinte de tratament sunt recomandate pe parcursul a 4 saptamani (2 proceduri pe saptamana).

 

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

 

Inainte                                           Dupa 

*Pentru suportul aparatului se achita separat o valoare de 400 euro tva inclus din pretul afisat. 

*pretul poate suferi modificari in functie de cursul euro la momentul achizitionarii.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti