Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

DERMOMED -SISTEM INOVATOR 5IN1 5 TERAPII INTR-UN SINGUR APARAT! PENTRU TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

SISTEM INOVATOR 5IN1
5 Terapii intr-un singur aparat! pentru tratamente faciale si corporale

Dermomed Pro este un echipament care combina mai multe tehnologii pentru rezultate optime in slabire si remodelare corporala. Prin utilizarea vacuumului cu role mecanice se va realiza un masaj in straturile
profunde ale pielii care va accelera metabolismul tesuturilor si care va activa sistemul limfatic. Aceasta tehnologie ajuta la slabirea localizata si eliminarea celulitei, redand pielii elasticitatea si aspectul uniform. 

Rolele - Manerul mare are 2 role care ofera un rezultat vizibil, imediat, datorat efectului mecanic de vacumare, in special rolele XF-I, care au o structura spiralata, pentru un masaj mai profund si mai rapid al tesutului.

Vacuum - Aparatul dispune de 2 manipuli de vacuum, unul mare si unul mic. Ele realizeaza un masaj superficial dar si profund al tesutului avand doua mari beneficii asupra organismului: activarea circulatiei sanguine si limfatice si detoxifierea.

Ultrasunete Focusate de Intensitate Mare - Ultrasunetele focusate cu intensitate de 40KHz produc puternice unde sonore ce lovesc cu mare viteza celulele de grasime. In urma acestui proces, trigliceridele se vor transforma in gliceride si acid alifatic.

Radiofrecventa - Radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen sistimuleaza producerea de fibre  noi si elastice. Undele de radiofrecventa au efect de incalzire a stratului dermic pana la 45-65 de grade Celsius.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;