Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Dezinfectanti Masti de protectie Mobilier Dotari Saloane si SPAPanouri protectie & Accesorii dezinfectare PremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Cosbuc Maria

Telefon: 0762 385 948

E-mail: cosbucmaria90@gmail.com

Salon: EpilRapid, Bistrita

"Am dobândit calificarea profesională de cosmetician în 2016, în urma unui curs  desfăsurat pe parcursul a noua luni de zile intensiv, dar nu înainte să cochetez cu acest domeniu încă de pe băncile facultății. Vin dintr-un domeniu în care satisfacția umană este principalul meu obiectiv, însă recunosc că alegerea mea a fost să am în jurul meu oameni deja împliniți și care doresc a-și face decât unele ajustări, așa cum se întâmplă în acest minunat domeniu, beauty. Așa se face că  în 2017 am înființat firma Alternativ Beauty și am obținut atributul de administrator, și, cum bine știm în acest domeniu niciodată nu este suficient doar atât, ca lucrurile să decurgă minunat. Astfel că m-am străduit din răsputeri să caut oamenii cei mai potriviți în a mă ajuta, pregăti și inspira pe mai departe. Nu puteau fi alții decât întregul motor al companiei Beauty One, despre care cred și astăzi că au fost cei mai potriviți în am satisface standardele propuse.

            Am obținut ulterior certificatele profesionale în tehnici avansate de epilare definitivă, terapii revoluționare de îngrijire a tenului, certificat Beauty Expert nivel I și II, iar pregătirea continuă progresiv și face referire la ultimile noutăți apărute pe piața din România.

             Nu uit niciodată că datoria mea este de a satisface fiecare necesitate a clientului care a hotărât să-mi pășească pragul. Urmăresc cu obstinație dezvoltarea și pregătirea continuă a personalului din cadrul centrului EpilRapid Bistrița. Aceștia trebuie cu necesitate ca pe lângă specializarea de cosmetician să parcurgă tot programul de școlarizare Beauty One, deoarece mai bine decât atât cu siguranță nu se poate.

            Întotdeauna aleg branduri-le și echipamentele testate, retestate și despre care se știe că au dat rezultatele cele mai bune.  Din acest motiv produsele profesionale Bruno Vassari  se pliază cel mai bine pe așteptările avute de către mine și creează dependență clientelor mele. Pentru că da, fără exagerare, în ceea ce privește acest minunat brand mereu apare nelipsita congruență dintre așteptări și rezultate. :)"

 

Esteticieni Recomandati

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;