Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Capsula Paradise

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

 

Capsula Paradise este un pat termal cu aburi creat din lemn Okume multistratificat, tratat impotriva umezelei pentru a preveni mucegairea. Bazinul din lemn este construit pe structura metalica si este acoperit cu panza detasabila, rezistenta la apa si demontabila complet. Are spatar reglabil, suport pentru picioare ajustabil, spatii de depozitare, suport pentru rola de hartie si saltea din latex cu perna invelite in alb.

Variantele Patului Termal Paradise:

  1. BASIC: are in dotare un generator de aburi de 2kw care nu necesita conectarea la reteaua de apa. Are atasat un recipient pentru depozitarea a 7 litrii de apa. Nu are dus si nici posibilitatea aplicarii optiunii pentru ploaie (rain spray)
  2. PLUS: este necesara conectarea la sistemul de apa deoarece exista posibilitatea adaugarii dusului si a optiunii pentru ploaie nebulizata (rain spray)

 

OPTIONAL se poate adauga:

  1. Rain Spray: dispozitivul de ploaie nebulizata, este un tratament termal ce consta in eliberarea de picaturi de apa concomitent cu baia de aburi care pe langa efectul revigorant stimuleaza circulatia sanguina si are efect antiinflamator si decongestionant. Poate fi adaugat OPTIONAL doar pentru varianta PLUS.
  2. Saltea galbena: Optional pentru ambele variante de capsula puteti achizitiona salteaua galbena pentru tratamente umede.

 

Cromorelax: lampa pentru cromoterapie cu mai multe cicluri cromatice (verde-armonizant/rosu-revigorant/albastru-vitalizant). De asemenea poate realiza cicluri sub forma de curcubeu incepand cu alb si apoi traversand gradual toate culorile (galben, rosu, violet, albastru, indigo, verde) precum si fiecare culoare individuala. Poate fi adaugata OPTIONAL pentru varianta BASIC si PLUS.

   

Shiro Dhara: este un dispozitiv de depozitare a uleiurilor incalzite cu ajutorul caruia se pot realiza tratamente de relaxare capilara. Este realizat din lemn Okume multistratificat tratat impotriva umezelii. Vasul este din ceramica si contine un robinet din alama cu debit adaptabil. Aceasta optiune poate fi adaugata atat pentru varianta PLUS cat si pentru cea BASIC.

 

Capsula Paradise este o solutie extrem de practica pentru a avea un colt SPA chiar si in cele mai reduse spatii ca dimensiuni. Datorita emisiei de aburi cu temperatura si a duratei tratamentului care poate fi programata se pot realiza multiple tratamente: impachetari cu alge, cu namol, cu vinoterapie, baie cu aburi, aromoterapie, baie orizontala si chiar terapii prin masaj.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti