Kardashian Beauty
Glamour 2013
Bodyfarm
Adipolight
iColor
Swiss Color
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

Kardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraSwiss ColorDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Eximia K 33 - Tehnologie inovatoare cu lipolaser

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Noua tehnologie de Lipolaser Eximia

Beauty One aduce in premiera noua tehnologie de laser Eximia, inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, singurul concept tehnologic care detine toate secretele pentru a obtine idealurile frumusetii, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului.

Datorita terapiilor inovative utilizate, stimuleaza procesele naturale ale organismului uman, avand rezultate extraordinare:

 • Elimina tesutul adipos
 • Amelioreaza/trateaza vergeturile
 • Activeaza circulatia sanguina ajutand astfel la eliminarea retentiei hidrice
 • Reda fermitatea pielii/Diminueaza ridurile corporale
 • Trateaza cicatricile postacneice
 • Diminueaza petele pigmentare
 • Efect de lifting facial (amelioreaza sau trateaza ridurile faciale)
 • Remodelare corporala
 • Trateaza celulita in diferitele ei stadii
 • Lifting corporal
 • Drenaj Limfatic

Cum actioneaza?

Conceptul Eximia - - incorporeaza 5 tehnologii pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Reprezinta noua generatie a tratamentelor de remodelare corporala bazate pe: 

LASERPORATIA - Laser Lipolysis si Mesoterapie

Manipulul pentru LASERPORATIE combina 2 terapii revolutionare: „multiporatia”, denumita si „mezoterapia fara ac” (ce are rolul de a deschide canalele moleculare pentru ca ingredientii din produsele special utilizate sa patrunda cat mai adanc) si Laserul Lipolitic (Liposaler sau Laser Lipolysis). Combinatia inovatoare a acestor doua metode actioneaza la nivelul tesutului adipos prin diminuarea lui.

Laserul lipolitic actioneaza focalizat, iar in paralel, multiporatia injecteaza ingrediente specifice care produc o reactie majora sporind eficienta rezultatului.

Urmeaza o imbunatatire progresiva (zona devine mai ferma si mai tonifiata) si o remodelare a zonelor tratate. Aceasta metoda este adecvata in mod particular in cazul grasimii localizate, a tesutului adipos localizat si in tratarea tuturor tipurilor de celulita.

ENDORADIOMAG

ENDORADIOMAG, inzestrat cu role magnetice si radiofrecventa monopolara mobilizeaza delicat tesuturile pielii, cu un masaj endodermic in 4 faze care ofera aspiratie/presiune/aspiratie/pauza, permitand astfel tratarea zonelor targetate.

Combinarea celor 3 tehnologii revolutionare din patentul ENDORADIOMAG:

 • Masaj endermologic
 • Magnetoterapia
 • Radiofrecventa monopolara

Asigura rezultate garantate in ceea ce priveste remodelarea corporala si tratarea tuturor inestetismelor corpului, tratarea celulitei in toate stadiile.

 

MAGNETOTERAPIA

MAGNETOTERAPIA fiind folosita ca si terapie adjuvanta are rolul de „a atrage” hemoglobina din sange intensificand astfel procesul de activare al circulatiei, asigura o mult mai buna oxigenare a tesuturilor, oferind un drenaj limfatic mult mai rapid si mai intens.

 

MICRODERMOABRAZIUNE

MICRODERMOABRAZIUNEA cu particule de diamant, o alta tehnologie detinuta de echipamentul Body Farm are rolul de a realiza o exfoliere similara unui peeling,fiind una dintre cele mai noi tehnici de ingrijire descoperita, ea este promovata caun “face-lift” instant fiind o alternativa eficienta pentru procedeele invazive sicostisitoare cum sunt cele chirurgicale si peeling-ul chimic.Particulele de diamant actioneaza profund dar in acelasi timp foarte delicatdeoarece echipamentul dispune de capete de tratament speciale si de diferite marimi pentru fiecare tip de piele (groasa, normala si sensibila).

Aceasta tehnologie are rezultate exceptionale atat in tratamentele faciale, actionand pe inestetisme ale pielii precum cicatricile post acenice, post varsat de vant, inlaturarea petelor pigmentare datorate expunerii excesive la soare, riduri faciale, precum si curatarea tenului, printr-o exfoliere profunda cu ajutorul diamantelor, cat si in realizarea unui peelig corporal, ce are rolul de a elimina celulele moarte de la suprafata pielii fiind astfel o etapa premergatoare tratamentului Eximia propriu zis.

 

RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA

RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA are rolul de a actiona la nivelul pielii, datorita caldurii generate de catre unda de radiofrecventa se actioneaza pe stimularea fibroblastelor pentru a produce mai mult colagen si elastina necesare pielii. Cu ajutorul acestei tehnologii se pot realiza tratamente faciale de lifting, iar in ceea ce priveste tratarea inestetismelor corpului putem actiona pe diminuarea ridurilor corporale, redobandirea fermitatii pielii cat si in tratarea vergeturilor.

 

AVANTAJELE Eximia

5 tehnologii de ultima generatie intr-un singur echipament

 • Laserporatia: patent ce combina laserul lipolitic cu multiporatia actionand pe diminuarea tesutului adipos
 • Endoradiomag: patent ce combina 3 tehnologii de ultima generatie: masajul endermologic, magnetoterapia si radiofrecventa monopolara
 • Microdermoabraziunea cu cristale de diamant
 • Radiofrecventa Multipolara
 • Posibilitatea de a personaliza tratamentul datorita celor 5 tehnologii pe care le detine
 • Rezultate imbunatatite: Profesionistul in domeniul estetic nu mai are limite, cu ajutorul echipamentului Body Farm poate actiona la nivelul oricarei imperfectiuni estetice garantand clientilor rezultate superioare.
 • Posibilitatea de a realiza atat tratamente faciale cat si tratamente corporale
 • Design nou si Touch Screen

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:
Bucuresti Cosmetica si Dotari Saloane: 0724.244.402; 0735.217.040; 0724.244.418;0735.217.040
Bucuresti Make-up: 0724.244.418;
Bucuresti Coafura si Culoare: 0724.357.281; 0724.244.406; 0734 197 127
Transilvania (CJ,SM,MM,MR,BN,SB,AB,SJ): 0724.244.403
Transilvania 2 (BV, HR, CV, SB): 0737.885.522
Banat (TM,BH,AR,HD,CS): 0726.244.452
Moldova 1 (SV, BT, IS): 0726.244.451
Moldova 2 (VS, BC, NT, GL, CV): 0737.353.772

Dobrogea (CT,TL,BR,GL,BZ): 0724.244.402
Oltenia: 0734 197 127

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0735.633.530
SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950
CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232
PR SI MARKETING: 0726.244.453
PRELUARE COMENZI TELEFONICE:

Mobil: 0723.561.9500734.197.377
PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 19S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;

Yahoo! Messenger