EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Eximia K33 Clasic - Aparatura Slabire Profesionala

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Slabire spectaculoasa: 25 cm cu Eximia in campania "Vreau sa fiu Sanatoasa"

Eximia este un tratament special o ultima inovatie in domeniul tratarii celulitei in toate stadiile ei, a distrugerii intr-o maniera definitiva a tesutului adipos , a tratarii problemelor de fermitate si nu numai. Pe langa tratarea acestor probleme datorita tehnologiilor pe care le combina Eximia ajuta si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide, a pielii deshidratate si uscate, a preventiei imbatranirii premature a corpului si fetei precum si la toate problemele legate de starea de bine a organismului uman.

De ce este EXIMIA o metoda inovatoare si unica?

Datorita:

 • Efectului chimico-farmaceutic pentru piele (ingrediente active)
 • Efect chimico-dermato-farmaceutic : (ingrediente active)
 • Ultraporare cavitaţionalã
 • Efect fizic (vibraţional, termic, cavitaţional): Ultraporare cavitaţionalã
 • Efect mecanic: (masaj endo-conjunctiv )
 • Endolift-  unic si de ultimã generaţie
 • Patent Exclusiv international atat pe Ultraporatie cat si pe endolift

Tipurile de tratamente care se realizeza cu Eximia :

 • testare corporala prin metoda analizei endometrice cu ajutorul caruia interpretam : elasticitatea tesutului cutanat, gradul edemului celulitic , scleroza tesutului si laxitate cutanatã şi subcutanatã. Acesti parametri sunt vitali in stabilirea tratamentului corect in combaterea si tratarea celulitei cu ajutorul endoliftului.
 • Tratamente faciale de lifting prin metoda masajului endodermic
 • Tratamente corporale realizate atat combinat cat si sperat cu ultraporatie si endolift cu rezultate vizibile si spectaculoase in : slabirea intensiva cu rezultate rapide si definitive , combaterea si tratarea celulitei in diverse stadii , ameliorarea si tratarea vergeturilor , tratarea lipsei de fermitate si elasticitate a pielii si nu numai
Unica metododa inventata si patentata de Janus ULTRAPORATIA , injectia transdermica combinata cu ultrasunetul cavitational combinata cu ENDOLIFTUL,   masajul endodermic profund in patru faze este rezultatul studiilor stiintifice, cercetarilor si a testelor indelungate realizate in centre medicale de prestigiu din Italia Această metodă are ca obiectiv abordarea fenomenului la nivel global, folosindu-se de principii chimico-farmaceutice, fizice si mecanice.
 

Eximia este singurul aparat care combina trei terapii revolutionare cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta:

- ultrasunet cavitational denumita si “tehnologia de inlocuire a liposuctiei “ cu ajutorul caruia distrugem tesutul adipos intr-o maniera definitiva

- electroporatia denumita si “mezoterapia fara ace” care ajuta la penetrarea in profunzime a ingredientilor activi ajutand astfel la remodelarea corporala

- endolift, ultima inovatie in domeniul endermologiei si a masajului vacumatic complet diferenta de orice alt sistem similar

Combinatia acestor trei sisteme a dus la crearea asa numitei “tehnologii italiene care manaca centimetri”. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta 3-4 cm depinzand de stratul adipos.

Ultraporatie Cavitationala - Efect de Slabire Rapida si Pierdere in CM

Patentul exclusiv Eximia® ce combina simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile: ultrasunete cavitationale si electroporatie – “mezoterapia fara ac”.

Acest sistem:

 • permite penetratea in  profunzime a ingredientiolor activi existenti in produsul cosmetic
 • activeaza circulatia periferica ajutand la eliminarea toxinelor
 • ajuta la remodelarea corporala localizata atat datorita electroporatiei care penetreaza  la nivelul dermului produsul  cosmetic cat si datorita ultrasunetului cavitational (intensitate mare si frecventa joasa) care distruge stratul adipos intr-o maniera definitiva.

Prezentarea metodei Ultraporatie pe scurt

 

Ce inseamna metoda „Ultrasonophoretic Cavitation” implementata de Eximia ?

Este un proces tipic de emisie de ultrasunete de intensitate mare si frecventa joasa care provoaca o rupere a membranelor celulare si crearea de bule care solicitate de undele sonore au tendinta de „ implozie”.

Ce inseamna  metoda „Electroporation” - Mezoterapie Virtuala?

Este un curent electric triangular  care temporar creste permeabilitatea structurii celulare creend un canale moleculare prin intermediul caruia patrund ingredienti activi specifici de o anumita greutate si marime care vor actiona astfel la „tinta” in interiorul celulei .Solicitările electrice asupra membranelor celulare subcutanate cauzeaza, variaţii de potenţial electric transmembranic, deschizând canale care favorizeaza, de asemena intrarea în celulă a moleculelor încărcate pozitiv, al căror nucleu este mereu încărcat negativ şi care are o tendinţă de respingere.

 Tehnologia ULTRAPORATIE  sau pe scurt UPoCAPMA ( UltraPorazione Cavitazionale A Potenza Modulata Attenuata), constă în asocierea deja cunoscutei tehnici de dermoelectroporatie a porilor şi a tehnologiei cu ultrasunete de frecvenţă joasă, de tip cavitaţional.

Obiectivul tehnicilor electro şi de ultra-sunete este acela de a vehicula principii active oportune (efecte chimico-farmaceutice) în dermă şi probabil pe toată suprafaţa membranei, în celulele grase, activând fenomenele catabolice.

 Rezultatele ultraporatiei vor fi mult superioare faţă de cele obţinute cu metode singulare de electroporatie sau cavitatie.  Cercetarile au demonstrat ca emisia de curent a electroporatiei şi de ultrasunete înalte,sunt , în mod sigur, mult mai eficace dacă actioneaza împreună decât separat.

Efectele ULTRAPORĂRII CAVITAŢIONALE:
 • Ingredientele active difuzate (efect electroforetic şi sonoforetic)
 • Activarea matricei extracelulare (prin efect vibraţional şi termic)
 • Activarea metabolismului intracelular (efectul fizico-chimic cu efect cosmetic)
 • Direct emulsio-lipoliza (efect cavitaţional)

Endolift - Efect Anti-Celulitic Vizibil Imediat

Ultima inovatie in tehnologia masajului endermologic si vacumatic ce consta in realizarea unui masaj endodermal in patru faze, care se repeta constant cu o frecventa adjustabila si repetata precum si cu o putere controlata computerizat a vacumului.

ENDOLIFT-ul poate fi de doua tipuri:

 • de suprafata-cu lumina albastra - frecventa inalta a ciclului si intensitate slaba de aspirare, avand o actiune de drenare foarte puternica;
 • profund-cu lumina rosie - frecventa slaba a ciclului si intensitate mare a aspiratiei avand o importanta actiune de modelare

Acest sistem:

 • ajuta la realizarea drenajului lichidelor interstitiale
 • realizeaza activitatea de  dezlipire a tesutului superficial din profunzime
 • imbunatateste microcirculatia dermica si hipodermica si la nivelul sistemului limfatic
 • ajuta la oxigenarea rapida si revascularizarea tesuturilor
 • realizeaza remodelarea corporala datorita masajului endodermic controlat
 • realizeaza lifting facial

Prezentarea metodei Endolift pe scurt

Ultraporatia completă de Endolift garanteaza rezultatul ideal impotriva tesutului adipos. Fază de masaj endoconjunctival definit ca Endolift, un masaj mecanic, de aspirare-apăsare, care prezintă caracteristici inovative si avantajoase faţă de metodele similare de astăzi.
Endolift este este caracterizat ca un masaj de aspiraţie cuadrifazic deoarece funcţionează in patru timpi: o aspiraţie, urmată de o presiune pozitivă, deci o noua aspiraţie şi o pauză.

Prezenţa unei faze de apăsare pozitivă în interioriul ciclului de masaj reprezintă o noutate absolută, avatajoasă care garantează lipsa traumelor, menţinând insă un nivel ridicat exerciţiului.

Este defapt experienţa operatorilor care lucrează tehnica endermologiei, frecvenţa traumelor acesteia din urmă, mai ales pe componenta vascular venoasă, doar în parte prevenita de folosirea specifică a încălţărilor de protecţie pe parcursul tratamentului.

Traumele ce apar in cazul masului vacumatic vor fi atrbuite ciclului de masaj, reprezentând o aspiraţie, urmată de o pauză, care nu mereu garantează o delimitare faţă de faza de aspiraţie. Şi chiar prezenţa roţilor motorizate in manipulare, care apasă pe ţesuturi se finalizeaza des cu aparitii de hematoame. In cazul Endoliftului , a cărui tehnologie o definim MEAPQ (Masaj Endoconjunctival de Aspiraţie Apăsare Cuadrifazic), atrage atenţia asupra softwareului care gestionează pompa de aspiraţie şi apăsare pentru a garanta ritmicitatea si prezinta printre altele, roţi pasive în interior, pentru a evita o apăsare necorespunzătoare a ţesuturilor si astfel evitam in totalitatea aparitia edemelor si vanatailor.

EFECTELE ENDOLIFT :

 • drenajul lichidelor in exces din ţesuturi prin activarea vaselor limfatice
 • creşterea oxigenãrii ţesuturilor prin creşterea vascularizãrii capilare
 • indepãrtarea metaboliţilor, deja, prezenţi sau a grãsimilor care au rezultate in urma tratamentului de ULTRAPORATIE
 • remodelarea imperfectiunilor: noduli, aspect coaja-de-portocala
 • tonificarea ţesuturilor superficiale şi adânci
 • refacerea dermei şi a hipodermei
AVANTAJELE ENDOLIFT :
 • Posibilitatea de a varia intensitatea şi frecventa aspiratiei, pânã la 20 de programe pentru corp şi 6 programe pentru faţã
 • Buna manevrabilitate şi designul ergonomic a dispozitivului manual
 • Evitarea fricţiunii asupra pielii
 • Evitarea traumelor vasculare
 • Nu necesitã ciorapi protectivi
 • Posibilitatea de a aplica produse cosmetice sau uleiuri, fãrã riscul de a fi inhalate
 • Refacerea microcirculaţiei
 • Posibilitatea de a observa constant reacţiile ţesuturilor datorita designului manipulului
 • Masaj cu eficienţã maxima

COMPARATIE INTRE OPERATIA DE LIPOASPIRATIE si EXIMIA


LIPOASPIRATIA                                                                     

 • NECESITA anestezie totala                         
 • Necesita refacere postoperatorie intre :10 si 12 zile           
 • Timp operational: de la 30 la 90 min            
 • Spitalizare: minim o zi                                          
 • Medicatie ulterioara: bandaje elastice timp de 4 sapt           
 • Recuperare: 2 zile                                                                           
 • Intretinere: tratamente corporale  frecvente                      
 • Costuri: extrem de ridicate                                          

EXIMIA

 • Nu necesita nici un fel de anestetizie
 • Nu exista refacere posttratament si nici regim                     
 • Timp tratament: de la 15 la 60 min
 • Spitalizare : nu necesita
 • Medicatie : nu necesita
 • Recuperare: nu necesita
 • Intretinere : daca este necesar o sedinta la 30-45 zile
 • Costuri :  minimale

 Ca rezultat al testelor si cercetarilor indelungate , exclusivul aparat Eximia datorata descoperirii si patentarii metodei ULTRAPORATIEI CAVITATIONALE + ENDOLIFTULUI reprezinta o inovatie reala si unica in lumea beauty cu ajutorul careia se obtin rezultate EXCEPTIONALE in lupta impotriva celulitei , grasimii localizate, vergeturilor si lipsei de fermitate  

 Eximia este o metoda NON-INVAZIVA globala  cu efecte de reducere a imperfectiunilor garantate si dovedite!

 

EXIMIA „TEHNOLOGIA ITALIANA CARE MANANCA CENTIMETRI !

 

Eximia............. Viitorul catre perfectiune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;