Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Antochi Ana Maria

Telefon: 0753 522 879

Salon: Elegance Salon, Tulcea

"Numele meu este Anamaria Antochi, sunt din orașul Tulcea si practic cosmetica de 4 ani.

După o facultate și un master in contabilitate am schimbat radical directia și am luat-o pe drumul înfrumusețării, cu toate ca finalizasem un curs de make-up încă din primul an de studenție.
Consider că în viața trebuie sa faci ce îți place, iar cum serviciul ne ocupa foarte mult timp am luat decizia de a merge pe acest drum și nu regret deloc, ma simt împlinită atunci când ajut clientele sa fie frumoase și încrezătoare în fortele proprii. Love my job!

Lucrez inca de la inceput cu produsele Bruno Vassari și am fost foarte mulțumită de ele, mai ales că în ultima perioada dezvoltarea mea profesionala este pe o curbă ascendentă."

Esteticieni Recomandati

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti